Gönlümüz sizlerle

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, yönetim kurulu üyeleri Gökhan Biber ve Cevdet Aykaç ile İstanbul Beşiktaş'ta polise yönelik yapılan bombalı saldırıyı kınamak ve mo

Çerkezköy 14.12.2016 20:45:00 0
Gönlümüz sizlerle

BAŞSAĞLIĞINDA BULUNDULAR

 

Önceki gece Çerkezköy Gazi Polis Merkezi’ni ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, yönetim kurulu üyeleri Gökhan Biber ve Cevdet Aykaç ile nöbet tutan polislerle sohbet ederek, meslektaşlarını kaybeden polislere başsağlığı dileğinde bulundu. Camcı,  İstanbul'da yaşanan terör saldırısında şehit olan polislerin ve vatandaşların acısını yüreklerinde hissettiklerini söyledi.

 

“SİZLERDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE AYAKTA DURUYORUZ”

 

Güvenlik güçlerinin her zaman yanında olduklarını belirterek üzüntüsünü dile getiren Başkan Camcı “ Ülkemizin birliği ve dirliği için gözlerini kırpmadan 24 saat görev yapan polislerimizin her zaman yanında olacağız. Bizler sizlerden aldığımız güçle ayakta duruyoruz. İstanbul’daki patlama, milletimizi ve ülkemizi hedef alan bir patlamaydı. Ama hainler unutmasın ki bizim birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. Askerimiz ve polisimiz bunları hak etmiyor. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız. Gönlümüz sizlerle. Bir kez daha bu alçak ve hain saldırıyı lanetliyor, hain saldırıda şehit olan polis ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi. Ziyarette CHP’liler nöbet tutan polislere kumanya dağıttı. 

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10