Başakşehir Koleji yine derece elde etti

Kapaklı Özel Başakşehir Koleji eğitim ve sportif alanda elde ettiği başarıyla bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

Kapaklı 14.12.2016 20:59:00 0
Başakşehir Koleji yine derece elde etti

BAŞARIYI ELDE EDİLEN DERECELERLE KANITLIYORUZ

 

Özel Başakşehir Koleji öğrencileri Türkiye genelinde 2-5 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen Okulistik 2. Deneme Sınavı’nda büyük başarı gösterdi. Başakşehir Koleji 5/E sınıfı öğrencilerinden Nuran Varlı ve Mahir Ulaş Çeşni girdikleri Okulistik 2. Deneme Sınavı’nda tüm sorulara doğru yanıt vererek Türkiye 1.’si oldular. Elde edilen başarı hakkında bilgi veren okul yetkilileri, “Başakşehir Koleji olarak TEOG sınavında gösterdiğimiz başarılarımızı sürdürerek sadece 8. sınıflarda değil, 5-6 ve 7’nci sınıflarda da başarılı olduğumuzu Okulistik Deneme Sınavı’ndan elde ettiğimiz derecelerle kanıtlıyoruz.’’ dedi.

 

VELİLER DE ÇOK MUTLU OLDU

 

‘’Eğitim çocuğu sevmekle başlar’’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden yetkililer ‘’Öğrencilerimizin bu başarısında büyük katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz yalnız akademik başarılara değil, sosyal ve sportif başarılara da imza attı. Tekirdağ genelinde düzenlenen Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvası’na katıldık. Müsabakalarda okulumuz masa tenisi ekibi Tekirdağ 3’üncüsü olmayı başardı. Bu başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi de ayrıca kutluyoruz. Çocuklarımızın yalnız akademik alanda değil, sosyal ve sportif alanlarda da başarılı sonuçlar almalarından velilerimiz de çok mutlu oldu.” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10