Taziye ziyaretleri devam ediyor

Kızılpınar Anadolu Lisesi, İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen menfur terör saldırısının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü dün saat 15.00'da ziyaret ederek, taziye dileklerinde bulu

Çerkezköy 15.12.2016 19:03:00 0
Taziye ziyaretleri devam ediyor

TAZİYE DİLEKLERİNDE BULUNDULAR

 

Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen 2 patlamada şehit düşen polis ve vatandaşların acısı yüreklerdeki tazeliğini korurken, kurum ve siyasi kuruluşlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye dileklerinde bulunmaya devam ediyor. Son olarak ise dün Kızılpınar Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyet, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan'ı ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu.

 

KUR'AN-I KERİM HEDİYE EDİLDİ

 

Düzenlenen ziyarette konuşan Okul Müdürü Erkan Demir; "Milletimizin başı sağ olsun. Yüz yıllardır bu millet üzerinde oyunlar oynanıyor. Birlikte olduğumuz sürece bu oyunların üstesinden geleceğiz. Eğiticiler ve öğrenciler olarak polisimizin yanında olduğumuzu ifade etmek için burada bulunuyoruz." dedi. İlçe Emniyet Müdürü Ogan ise "Milletimizin başı sağ olsun, Allah geride kalanlara ve teşkilatımıza sabır versin. Bizler kenetlendikçe milletimiz her şeyin üstesinden gelecektir. Çocuklara ise önerim bilinçli, okuyan araştıran insanlar olsunlar. Eğitim öğretim kadar sosyal alanlarda kendilerini geliştirmeleri de önemli. Sadece kitap okumak değil de spor ve sanat ile ilgili hayatın içinde bulunan aktif ve sosyal bireyler olmak için de çabalasınlar." dedi. Okul Müdürü Erken Demir, Ogan'a Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti; Ogan, Kur'an-ı Kerim'i öperek hediye için teşekkür etti. 

 

Haber / Emrah Çoğalan


0282 726 91 91
0282 747 65 10