Resim atölyesi törenle açıldı

Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi'nde eğitim öğretim gören 2 öğrencinin çizdiği resimlerin oluşturduğu sergi dün saat 14.00'da sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Ayrıca ELK Motor sponsorluğunda düzenle

Çerkezköy 15.12.2016 19:16:00 0
Resim atölyesi törenle açıldı

KENDİMİ BİLDİM BİLELİ RESİM ÇİZİYORUM

 

Resim çizmeye yeteneği olan 2 öğrencinin pastel ve karakalem çalışmalarını içeren sergi dün beğeniye sunuldu. İlçede eğitim ve öğretim veren diğer okul müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş'ün katıldığı sergide bir de ELK Motor şirketinin sponsorluğunda oluşturulan resim atölyesi öğrencilerin kullanımına açıldı. Sergide pastel boya ile çizdiği resimler ile idarecilerin ve öğrencilerin beğenisini kazanan 15 yaşındaki 9. sınıf öğrencisi Aylin Souksu, "Kendimi bildim bileli resim çiziyorum. Çizdiğim resimleri, resim öğretmenim Beyhan Büke ile paylaştığımda yeteneğim olduğunu söyledi ve bu serginin açılmasına teşvik etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

SANAYİCİLERE ÖRNEK TEŞKİL ETMESİNİ TEMENNİ ETTİ

 

Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Üzgün yaptığı açıklamada, ‘’ELK Motor'a ve okulumuzun resim öğretmeni Beyhan Büke'ye vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederim. Şuna inanıyorum ki okulumuzun akademik bir başarısı var ve eğitim öğretime başladığımız 1994 yılından itibaren üniversiteye öğrenci gönderen bir okul olduk. Bu başarımızın yanı sıra bir de sosyal aktivite ve sanat dallarını icra ederek sosyal bireylerin yetişmesinde etkin rol oynuyoruz.  ELK Motor'a tekrar teşekkür ederek, diğer sanayilerimize örnek teşkil etmesini temenni ederim.’' dedi.

 

SPONSOR FİRMAYA TEŞEKKÜR ETTİLER

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de kısa bir konuşma gerçekleştirerek, sergide emeği geçen öğrencilere ve resim öğretmeni Beyhan Büke'ye teşekkür ederek, sanatsal faaliyetlerin en az fenni dersler kadar önemli olduğunu belirtti. ELK Motor sorumlusu Şinasi Yılmaz da teşekkürleri kabul ederek, öğrencilerin yararlanabileceği bir resim atölyesini okula kazandırdıkları için duydukları memnuniyeti dile getirdi. Resim öğretmeni Beyhan Büke ise okul idarecilerine ve sponsor firmaya teşekkür ederek, resim yapmanın daha özgün ve fikri hür nesillerin yetişmesi için önemli bir yol olduğunu kaydederek, resim sergisinin sahibi olan 9. sınıf öğrencisi Aylin Soğuksu ve 12. sınıf öğrencisi Hande As'a teşekkür etti.

 

KURDELE KESİLDİ

 

Konuşmaların ardından sanatseverlerin ve idarecilerin beğenisine sunulan resim sergisi büyük beğeni toplarken, kurdele kesilerek resim atölyesi açıldı. Resim atölyesini gezen idareci heyeti ve öğretmenler elverişli bir atölye olduğunu ifade ederlerken, konuklara çeşitli ikramlarda bulundu.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10