Gün birlik ve beraberlik günüdür.

Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram, Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay, Çerkezköy VezirköprülÃ

Çerkezköy 18.12.2016 21:50:00 0
Gün birlik ve beraberlik günüdür.

“YÜREKLERİMİZ DAĞLADI”

 

Ziyarette hain terör saldırılarının tüm ülkeyi derinden üzdüğünü kaydeden dernek başkanları, aynı olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundular. Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram, “ Geçtiğimiz hafta İstanbul’da hain teröristlerce gerçekleşen saldırı tüm milletimizin yüreklerini dağladı. Şehit düşen polislerimizin ve sivil vatandaşlarımızın acısını en derinden hissettik. Onlar, vatan için gözlerini kırpmadan şahadet şerbetini içti. Onların hakkını ödeyemeyiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.” dedi.

 

“ACIYI YÜREKTEN HİSSETTİK”

 

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Beytullah Çoşkun da “ Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürümüz Murat Ogan’ı ziyaret ederek emniyet teşkilatımızın acısına ortak olmak istedik. Birliğimiz, dirliğimiz ve vatan sevgisiyle çarpan yüreklerimiz olduğu müddetçe bu hainler emeklerine asla ulaşamayacaktır. Gün dayanışma günüdür, gün birlik ve beraberlik günüdür. Dört dernek başkanı olarak devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu ve bu acıyı cani gönülden paylaştığımızı göstermek istedik” dedi.

 

“ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

 

Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Yıldız, terörün ve destekçilerinin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağına değinerek, “ Hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet tüm milletimize de başsağlığı diliyorum. Terör örgütleri bilmelidirler ki yapacakları hiçbir hain saldırı milletimizin direncini kıramayacak. Türk polisimizin ve askerimizin her zaman yanındayız. Ülkemizin başı sağolsun.” dedi.

 

“BAĞLILIĞINI BOZAMAYACAKLAR”

 

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay, ziyarette yaptığı konuşmasında yapılan hain terör saldırılarının bu ülkenin bölünmezliğine zarar veremeyeceğini belirterek Türk milletinin birbirine olan bağlılığının bozulmayacağını ve hainlerin sevindirilmeyeceğini dile getirdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, hain saldırıların herkesin başına gelebileceğini belirterek halk olarak kenetlenerek, el ele vererek bu zor günleri aşacaklarını belirtti. Saldırının ardından tüm vatandaşların polise ve emniyet teşkilatına sahip çıktığını hatırlatan Ogan, dernek başkanlarına teşekkür etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10