Sevindik'ten 1911'e akşam yemeği

Çerkezköy'ün tanınmış işadamlarından Taner Sevindik, dün oynanan Sitespor maçı öncesi 1911 Çerkezköyspor takımını organize ettiği galibiyet yemeğinde ağırladı.

18.12.2016 21:54:00 0
Sevindik

ETBEYİ RESTAURANTTA BİR ARAYA GELDİLER

 

1911 Çerkezköyspor’a Sitespor karşılaşması öncesi Çerkezköy’ün tanınmış işadamlarından Taner Sevindik, Et Beyi Restaurant’ta moral yemeği organize etti. Düzenlenen yemek programına Kulüp Başkanı Murat Narçın, Genel Kaptan Muzaffer Savaş, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yemek sonunda konuşan kulüp Başkanı Murat Narçın, yemeği organize eden Taner Sevindik’e teşekkür ederek “ Süper Amatör Ligde yolumuza kayıpsız bir şekilde devam ediyoruz. Ligde başarı gelince gerek iş adamlarımız gerekse vatandaşlarımızın takıma olan inancı ve güvenci artıyor. Bizleri bir araya getiren Taner Sevindik’e teşekkür ediyorum. İş adamlarımız takımımıza kahvaltı ve yemek vermek için destekte bulunuyorlar. Başarıdan sonra bu tarz destek ve organizasyonların artarak devam edeceğine inanıyorum.” dedi.

 

“DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

 

Süper Amatör Ligde liderliğini devam ettiren 1911 Çerkezköyspor’un şampiyon olacağına inançlarının tam olduğunu kaydeden Taner Sevindik “Süper Amatör Ligde başarılı bir şekilde yoluna devam eden ilçe takımlarımızdan 1911 Çerkezköyspor idarecilerini ve futbolcularına moral yemeği vermek istedik. Elimizden geldiğince takıma desteklerimiz devam edecek. Çerkezköy’ün adının bir üst liglerde duyulması için herkesin taşın altına eline koyması gerekiyor. Yemek organizasyonuna katılan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10