Kültürspor kaçtı, Kapaklıspor kovaladı  2-2

Tekirdağ Süper Amatör Lig 9.hafta karşılaşmasında aynı puana sahip Çorlu Kültürspor ile Kapaklıspor Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumunda karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında

20.12.2016 19:17:00 0
Kültürspor kaçtı, Kapaklıspor kovaladı  2-2

KÜLTÜRSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Zorlu karşılaşmaya Kapaklıspor Semih Sezer, Tolga Aşçı, Semih Çelik, Hüseyin Karaca, Tuna Alpgüneş, Eray Cem, Serdar İşar, Çağatay Akdeniz, İbrahim Kanbir, Gökay Alpçoğay, Nusret İşar ilk onbiri ile çıktı. Karşılaşma öncesi ev sahibi ekip oyuncuları seramoniye Türk bayrakları ile çıktı. Maça her iki takımda üç puan parolası ile başlarken, ilk dakikalarda Kapaklıspor geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı. İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Çorlu Kültürspor karşılaşmanın 18’inci dakikasında öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta kaleci Semih ve savunma oyuncusu Tuna’nın hatasını iyi değerlendiren Doğan düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek Çorlu Kültürspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

ÇORLU KÜLTÜRSPOR İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

 

Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen şansız golle mağlup duruma düşen Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 26’ıncı dakikasında Gökay’ın ara pası ile hareketlenen Tolga’nın vuruşu defansa çarpıp ağlarla buluşunca skora denge geldi. Her iki takımında atak bir oyun sergilediği karşılaşmanın 37’incı dakikasında ev sahibi ekip Çorlu Kültürspor tekrar öne geçti. Topla buluşan Ogün ceza sahası dışından sert ve düzgün vuruş gerçekleştirerek takımını tekrar öne geçiren golü kaydetti.İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca ilk devre Çorlu Kültürspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

KAPAKLISPOR BERABERLİK İÇİN YÜKLENDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde beraberlik için yüklenen Kapaklıspor’da Tolga Aşçı’nın yerine Ercan Yılmaz dahil oldu. Sağlı sollu ataklarla Çorlu Kültürspor kalesine yüklenen Kapaklıspor yakaladığı iki önemli fırsatı değerlendiremedi. 65’inci dakikada Kapaklıspor’da Nusret’in yerine Cihan oyuna dahil oldu. Rakibi karşısında atak üstüne atak bir futbol sergileyen Kapaklıspor’da topla buluşan Çağatay’ın sert vuruşu direği sıyırarak auta çıktı. Son dakikalarda Kapaklıspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yaparak Serdar’ın yerine Yiğit Deveci oyuna dahil oldu.

 

ERAY’DAN MUHTEŞEM GOL

 

Rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın uzatma dakikalarında buldu. Uzatmaların beşinci dakikasında Cihan seri çalımlarla ceza sahası içine girdiği sırada rakip takım oyuncusu tarafından düşürüldü. Topun başına geçen Eray Cem muhteşem bir frikik golü ile takımına beraberliği getirdi. Golden sonra Kapaklıspor oyuncuları ve teknik heyeti sevinç yaşarken, hakem santra yaptırmadan maçı bitirdi. Karşılaşmada 2-2 sonuçlanırken, her iki ekipte puanlarını 20 yaptı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10