Hasan Terzi adaylığını açıkladı

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir'in 10 Ocak'ta yapılacak olan genel kurulunda başkanlığa aday olmayacağını açıklaması sonrasında dernek Başkan Yardımcısı Hasa

Çerkezköy 25.12.2016 20:59:00 0
 Hasan Terzi adaylığını açıkladı

DERNEĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

Hasan Terzi yaptığı açıklamada, derneklerine sahip çıkacaklarını ve daha iyi yerlere gelmesi için de gayret göstereceklerini belirtti. Terzi, “Dernek Başkanımız Cevdet Aydemir’in kongrede aday olmayacağını belirtmesi üzerine aday olduğumu açıkladım. Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar yönetimlerinde yer aldım ve uzun süredir de başkan yardımcılığı görevinde bulunuyorum. Yapılacak kongrede üyelerimizin teveccühünü alarak seçildiğimde derneğimizi çok daha iyi yerlere getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Pazarcı esnafımızın tüm sıkıntılarını gayet iyi biliyorum. Sıkıntılarımızın kısa süre içinde de çözüme kavuşması için gereken çalışmayı yapacağım.”dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN

 

Derneğin kuruluşundan bu güne kadar dernek başkanlığı yapmış ve yönetim kurulu üyeliği yapmış olanların da katkısının büyük olduğunu belirten Hasan Terzi, ‘’Özellikle şunu da belirtmek istiyorum. Derneğimizin kuruluşundan bu yana derneğimizin başkanlığını yapanlara ve yönetim kurulunda görev almış arkadaşlarımıza da özverili çalışmaları nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Onlar da görev süresi içinde esnafımızın sorunlarının çözümü konusunda gayretli çalışmalar yapmışlardır.7 Ocak’ta yapılacak kongrede görevi devraldığımızda çok daha iyi hizmetlere imza yapacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Bu nedenle kongremize tüm üyelerimizi ve geçmiş dönem başkan ve yöneticilerini de bekliyoruz.” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10