Gündoğdu yeniden başkan seçildi

Tekirdağ S ve J Plakalı Servişçiler Derneği ilk Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek listenin sunulduğu genel kurulda Kurucu Başkan Aşkın Gündoğdu üyelerden aldığı güven oyuyla iki yıl daha derneği

Tekirdağ 25.12.2016 21:02:00 0
Gündoğdu yeniden başkan seçildi

GENEL KURUL SAAT 12.00’DA BAŞLADI

 

Kısa bir süre önce kurulan Tekirdağ S ve J Plakalı Servişçiler Derneği önceki gün ilk Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Dernek binasında saat 12.00’da başlayan Genel Kurul toplantısına Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Muzaffer Yaztepe, Kapaklı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Akın Yılmaz ile dernek üyeleri katıldı.

 

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yoklamanın yapılmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Açılış konuşmasını gerçekleştiren dernek Başkanı Aşkın Gündoğdu, “Genel kurul öncesinde aday olmak isteyen bir kişi çıkarsa seve seve görevi bırakcağımı söylemiştim. Arkadaşlarım yeniden beni önerdiler ve kendilerine teşekkür ediyorum. Ekmeğine saygı duyup pazar gününü hiçe sayarak buraya gelen tüm arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

 

HAKLARI SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ

 

Aday çıkmadığı için yeniden başkanlık görevini üstlendiğini ifade eden Gündoğdu, “Bu ekmek davasıdır. Bu görevi üstlendik ama yalnız bırakılmamamız gerekiyor. Birlik beraberlik içinde sıkıntıları aşarak bir yerlere gelmemiz lazım. Hepimiz elimizden gelen çabayı göstererek arabacı esnafının haklarını sonuna kadar savunacağız.” açıklamasında bulundu.

 

DENETİM KURULU BELİRLENDİ

 

Aşkın Gündoğdu’nun konuşmasını tamamlamasının ardından Yönetim ve Denetim Kurulu seçimlerine geçildi. Genel Kurul asil üyeliğe Aşkın Gündoğdu, Nihat Yıldız, Yaşar Yıldırım, Murat Kalaycı, Dursun Aksu, Ali Tektaş ve Ali Avci seçilirken, yedek üyeliğe ise Sabri Buzkuş, Orhan Namaz, Kanber Adar, Bünyamin Kılıç, Bekir Bozkurt, Murat Aktemur ve Önder Tatlı. Denetleme Asil üyeliğine ise M.Henefi Karataş, Halil Gürel ve Şentürk Bozdağ, Denetleme yedek üyeliklerine ise Mehmet Karakuş, Necmettin Çelik ve Mustafa Karataş oy birliğiyle getirildi.

 

MAKBUZ KARŞILIĞINDA BAĞIŞ TOPLAYACAĞIZ

 

Toplantının devamında dernek adına bağış toplama ve dernek adına yapılacak faaliyetleri yapmak için yönetim kuruluna yetki verilmesi görüşüldü. Dernek Başkanı Aşkın Gündoğdu yaptığı bilgilendirmede, “Her dernek gibi bizim de gelir giderlerimiz var. Kaynak yaratmak için gelir toplamamız lazım. Ve bu gelirleri de makbuz karşılığında toplayacağız. Bu yüzden de yetki verilmesi gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

 

YENİ YÖNETİMİN HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

 

Dilek ve temenniler kısmında konuşan Ak Partili Kapaklı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Akın Yılmaz da yeni yönetimi tebrik ederek, alınacak olan tüm kararların Çerkezköy ve Tekirdağ için hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10