Puanları paylaştılar

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu lideri Çerkezköy Doğanspor Pazar günü kendi saha ve taraftarı önünde en yakın takipçisi Ergenegücü Ulaşspor ile karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişme

26.12.2016 22:16:00 0
Puanları paylaştılar

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

 

Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Çerkezköy Doğanspor Alkan, Ramazan,Bahadır, Naim, Alper, Ferhat, Onur, Ferhat, Oğuzkan, Sinan ve Ahmet kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Ergenegücü Ulaşspor ise Kemal, Mesut, Taner, Okay, Serdar, Umut,Emre,Göktuğ, Fatih, Tanju, Onur ilk onbiri ile çıktı.

 

ULAŞSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Kendilerini desteklemeye gelen 200’e yakın taraftarının desteği ile birlikte maça iyi başlayan konuk ekip Ergenegücü Ulaşspor karşısında temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Ergenegücü Ulaşspor karşılaşmanın 6’ıncı dakikasında golü buldu. Organize gelişen atakta topla buluşan Tanju ceza sahasının dışından mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek kaleci Alkan’ı avladı. Müthiş golle karşılaşmada öne geçen konuk ekip Ergenegücü Ulaşspor golün sevincini kendilerini desteklemeye gelen taraftarları ile yaşadı.

 

BERABERLİK GOLÜ SİNAN İLE GELDİ

 

Kalesinde gördüğü şok golün ardından ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Çerkezköy Doğanspor Sinan ve Ahmet ile pozisyonlar yakalarken, konuk ekip savunması gelişen ataklarda hata yapmadı. Karşılaşmanın 19’uncu dakikasında hızlı çıkan Çerkezköy Doğanspor atağında konuk ekip Ergenegücü Ulaşspor savunması topu uzaklaştıramadı. En son topla buluşan Onur müsait pozisyonda topu Sinan’a aktardı. Sinan’da topu boş ağlara göndererek skora dengeyi getirdi.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Golün ardından büyük moral bulan Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda galibiyet golü için ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 26’ıncı dakikasında ceza sahası dışından sert bir vuruş gerçekleştiren Ferat’ın vuruşunu Ergenegücü Ulaşspor’un kalecisi Kemal aynı güzellikle kornere çeldi.  Çerkezköy Doğanspor’un yüklendiği dakikalarda konuk ekip Ergenegücü Ulaşspor organize ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın ilk devresi ise karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

3 PUAN FARK KORUNDU

 

İlk devresi 1-1’lik eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda galibiyet için yüklendi. Çerkezköy Doğanspor geliştirdiği ataklarda Oğuzkan ve Sinan ile yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, Ergenegücü Ulaşspor ise Fatih ve Tanju ile yakaladığı önemli pozisyonları değerlendiremedi. Çerkezköy Doğanspor karşılaşmanın uzatma dakikalarında penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen tecrübeli oyuncu Sinan Amaçer penaltıyı değerlendiremeyerek, takımını üç puandan etti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşma da karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Çerkezköy Doğanspor puanını 35 yaparken, Ergenegücü Ulaşspor ise 32 puana yükseldi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10