Yılbaşının vazgeçilmezi Hindi satışa çıktı

Yılbaşının vazgeçilmezleri arasında yer alan hindi, her yılbaşında olduğu gibi bu yılbaşında da Çerkezköy'de sofralardaki yerini alacak. Çerkezköy'de hemen hemen tüm kasap ve marketleri

Çerkezköy 26.12.2016 22:22:00 0
Yılbaşının vazgeçilmezi Hindi satışa çıktı

SAĞLIĞA YARARLI ORGANİK HİNDİ SATIYORUZ

 

Taş Kasap’ın Sahibi Tuncer Özcan her yıl yılbaşında vatandaşların hindiye olan taleplerinin fazla olduğunu bu yıl da hindide beklenen satışı yapacaklarını belirtti. Özcan, “Hindi her yılbaşının vazgeçilmezlerinden biridir. 2017 yılının ilk akşamı da sofraların göz bebeği olacaktır. Şu anda bizim sattığımız hindiler sağlığa yararlı tamamen köy hindisi olup organik hindilerdir. Her biri 10 kilogram ile 15 kilogram arasında değişiyor. Kilogramı 20.00.TL’den  satışı yapılıyor. Başka yerlerden aldığımız bilgilere göre 25.00 TL imiş. Ama biz geçen yılın fiyatlarıyla satışa çıkardık. Herkes bu yıl bol hindi yesin dedik. Ayrıca yeni yılda hindi ve et ürünlerinin yanı sıra kendi üretimimiz olan organik sucuk satışlarımız da var.”dedi.

 

HİNDİ ETİ VUCUDU DİRİ TUTUYOR

 

Özcan, hindi etinin vücudu diri tuttuğunu da belirterek,“Yıllardır kasaplık yapıyorum. Hindi yalnız yılbaşı akşamları değil her zaman tüketilmesi gereken bir besin. Hindi eti aynı zamanda çok faydalı. Vücudu diri tutuyor, hazmı da kolay ve sağlıklı bir beyaz et. İnşallah bu yılbaşında da hindide beklediğimiz satışları gerçekleştiririz.” diye konuştu.

 

YILBAŞI SOFRALARINI SÜSLEMEK İSTEYENLERE HİNDİ TAVSİYE EDİYORUM

 

Tuncer Özcan, “Aslında hindi eti çok sağlıklı bir beyaz et. Herkesin kolayca tüketeceği bir besin. Ama nedense vatandaşlar hindiye yılbaşı akşamları rağbet gösteriyor. Hindi eti sevenler ya da yılbaşı sofralarını hindi ile süslemek isteyenler mutlaka hindi alarak sofralarını süslesinler ve bu harika besinin lezzetinden mahrum  kalmasınlar.” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10