Kısa süreli paniğe neden oldu

Gazi Osman Paşa Mahallesi Makasçı Sokak üzerinde meydana gelen olayda, kaldırım üzerine bırakılan şüpheli termos Çerkezköy polisini alarma geçirdi. Emniyet güçleri sokak giriş çıkışlarınÄ

Çerkezköy 26.12.2016 22:55:00 0
Kısa süreli paniğe neden oldu

GİRİŞ ÇIKIŞLAR KAPATILDI

 

Önceki gece saat 22.00 sularında meydana gelen olayda Çerkezköy Polisi alarma geçti. GOP Mahallesi Makasçı Sokak üzerinde bulunan bir kafenin yanındaki kaldırım üzerine bırakılan şüpheli termos kısa süreli paniğe neden oldu. Termosu fark eden duyarlı vatandaşlar durumu 155 Polis ihbar hattına bildirirken, olay yerine sevk edilen çok sayıda Çerkezköy polisi sokak giriş çıkışını şeritlerle kapattı.

 

MERAKLI BAKIŞLARLA İZLEDİLER

 

Termosun çevresinde bulunan araçları da sahiplerine ulaşarak kaldırtan emniyet güçleri, olası bomba ihtimaline karşı kimseyi olay yerine yaklaştırmadı. Yaşanan olayın ardından mahalle sakinleri evlerinin balkonuna çıkarak meraklı gözlerle yaşanan durumu izlediler. Yaklaşık bir saat sonra dışarıda toplanan kalabalık ve seslerden şüphelenen Tuncay D., dışarı çıktığında aracının yanında bulunan termosun kendisine ait olduğunu ifade ederek termosu eline aldı.

 

TEBESSÜME NEDEN OLDU

 

Çerkezköy’de bulunan akrabasına misafirliğe geldiği öğrenilen Tuncay D., şaşkın bakışlar arasında termosu çocuklarının arabanın yanında unuttuğunu söylemesine, sokakta bulunanlar kadar emniyet güçleri de tebessümle karşılık verdi. Yaşanan kısa süreli paniğin ardından mahalleli rahat bir nefes alırken, kaldırımda unutulan termos da sahibine teslim edildi.

 

ÇAY İKRAM EDERSİNİZ ARTIK

 

Tuncay D.’nin termosu aldığı esnada bazı vatandaşlar da yaşanılan olaya karşılık ‘’Bu kadar soğukta bekledik, inşallah içinde çay vardır da ikram edersiniz’’ diyerek tebessümle yaklaştılar.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10