Sitespor evinde kayıp 1-2

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 10.hafta karşılaşmasında Sitespor evinde Marmara Ereğli Belediyespor'u konuk ederken, karşılaşmadan da 2-1 mağlup ayrıldı.

27.12.2016 21:16:00 0
Sitespor evinde kayıp 1-2

KAPAKLI SAHASINDA OYNANDI

 

Kapaklı Şehir Stadyumunda Pazar günü sata 13.00’de başlayan karşılaşma öncesinde şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Karşılaşmaya ev sahibi ekip Kapaklıspor Tugay, Mecnur, Can, Doğukan, Uğur, Ömer, A. Melik, Emrah, Ceyhun, Serkan, Serdar kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Marmara Ereğli Belediyespor ise Erdal, Fatih, Gurur, Mesut, Uğur, Mert, Mustafa, Akın, Mehti, Cüneyt, Mertcan kadrosu ile çıktı.

 

EREĞLİ ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Karşılaşmanın 4.dakikasında gelişen atakta Sitespor’dan A.Melik’in vuruşu kaleci Erdal’da kaldı. Rakibi karşısında atak bir futbol sergileyen konuk ekip Marmara Ereğli Belediyespor golü 11.dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Mustafa düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek takımını deplasmanda öne geçirdi. Karşılaşmada mağlup duruma düşen Sitespor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Sitespor’da topla buluşan Doğukan’ın sert vuruşunu kaleci Erdal aynı güzellikle kornere çeldi.

 

SERKAN’DAN MÜTHİŞ FRİKİK

 

Rakibinin beraberlik için yüklendiği dakikalarda ikinci gol için yüklenen konuk ekip Marmara Ereğli Belediyespor’da topla buluşan Mertcan’ın sert vuruşu az farkla auta çıktı. İlk yarının sonlarına doğru toparlanan ve beraberlik için rakip kaleye yüklenen Kapaklı Sitespor, aradığı golü 44. Dakikada kaptan Serkan Akyüz ile buldu. Sol çaprazdan kullanılan frikikte sert ve düzgün bir şut çeken kaptan Serkan Akyüz karşılaşmada skoru eşitledi.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresine konuk ekip Marmara Ereğli Belediyespor etkili başladı. İlerleyen bölümlerde kazanılan kornerde topa iyi yükselen Mesut düzgün kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında Sitespor beraberlik için yüklense de istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Karşılaşma da konuk ekip Marmara Ereğli Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Sitespor bu mağlubiyet ile 10 puanda kalırken, Marmara Ereğli Belediyespor ise 16 puana yükselmesini bildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10