Asbaş: Taraftarlarımızdan özür diliyoruz

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş Pazar günü kendi saha ve taraftarları önünde grup ikincisi Ergene Ulaşspor  karşısında son dakikada kaçırdıkları penaltı ile ilk yarÄ?

27.12.2016 21:18:00 0
Asbaş: Taraftarlarımızdan özür diliyoruz

“TARAFTARLARIMIZ BİZİM HERŞEYİMİZ”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Kazım Asbaş” Çerkezköy Doğanspor taraftarı başka kulüplerin taraftarına hiç benzemez. Bizim taraftarlarımız takımlarına yürekten bağlı taraftardır. Yaz,kış yağmur çamur demeden ister iç sahada ister dış sahadaki tüm maçlarımıza gelerek takımlarına destek vermektedir.Pazar günü oynadığımız ligin önemli maçı olan Ergene Ulaşspor karşısında mutlak galip geleceğimiz bir müsabaka olmasına ve ligi bu maçta şampiyonluğumuzu tamamen garantileyeceğimiz müsabaka olmasına rağmen rakibimizle 1-1 berabere kalmamız ve son dakikada da penaltıyı gole çevirmememiz bizleri çok üzdü. Bu nedenle galip gelemediğimiz için taraftarlarımızdan kulüp başkanı olarak şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok özür diliyoruz.Bu özrümüzü de taraftarlarımızın bizim her şeyimiz olmasından dolayıdır.Taraftarlarımızda da  özrümüzü anlayışla karşılayacaklarına inanıyoruz.Pazar günü  soğuk havaya rağmen yaklaşık sahada beş yüze yakın taraftarımız takımlarını canla başla destekledi.Onlara galibiyet tattıramadığımız için üzgünüz” dedi.

 

“TARAFTARLARIMIZIN ŞÜPHESİ OLMASIN HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ “

 

Asbaş, “ Cefakar taraftarlarımıza söz veriyoruz. Bu yıl şampiyonluk hedefimizden kesinlikle sapmış değiliz. Şampiyonluğumuzu Pazar günkü maçta yüzde seksen olarak garantileyecektik. Ancak şu anda bu yüzde yetmişe düştü. Şu da unutulmamalıdır ki rakibimizin bundan böylede zorlu maçları var. Tabî ki biz bundan böylede her maçımıza final maçı gibi çıkıp mutlak galip gelmek için mücadele edeceğiz ve şampiyonluğu garanti altına almamızı iki hafta uzatmış olduk” diye konuştu.

 

REHAVETE KAPILMAK YOK

 

Maç sonunda futbolcu ve teknik heyetle bir toplantı yaptıklarını ve bu toplantıda bundan böyle rakibi küçümseme gibi bir lükslerinin olmadığını ve rehavete kapılmaması konusunda uyarıda bulunduğunu da belirterek, “Takımımız iyi yolda ve şampiyonluk yolunda da emin adımlarla ilerliyor.İlk devrede deplasmanda 5-0 yendiğimiz rakibimizi kendi saha ve taraftarımız önünde rahat yeneceğimiz bir maç olmasına rağmen sahaya istenilen oyunu yansıtamadık.Bu bugüne kadar ilk kez böyle oldu. Ancak tüm sporcularımızı ve teknik heyetimizi bu konuda uyardık ve bundan böyle beraberlik dahi bizim motivasyonumuzu bozacağını anlattık. Dolayısıyla hedefimize ulaşmak için bundan sonra kalan tüm maçlarımızı galibiyetle kapatmamız gerektiğini kendilerine anlattık ve hata yapmamaları konusunda da uyardık” dedi.

 

“MERHUM HALİM AZCAN VE AİLESİNE İLK GALİBİYET HEDİYEMİZDİR”

 

Asbaş “ Pazar günü Ergene Ulaşspor karşısında alınacak galibiyeti Doğanspor’un efsane takım kaptanlarından merhum Halim Azcan ve ailesine hediye edemediklerini ve ilk alacakları galibiyeti hediye edeceklerini de belirterek, “Pazar günü efsane takımımızın kaptanlarından olan merhum  Halim Azcan adına oğlu Selçuk Azcan takımımıza kahvaltı vermişlerdi biz de kendisine Ergene Ulaşspor karşısında alacağımız galibiyeti onlara hediye edeceğimizi belirtmiştik. Ancak galip gelemedik ve müsabaka da berabere bitince kendilerine galibiyet hediye edemedik. İnşallah bu hafta Vakıflar Güvenspor maçında galip gelerek bu galibiyetimizi onlara hediye edeceğiz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10