1911 Çerkezköyspor ile Kapaklıspor zirvede tek kaldı

Süper Amatör Lig'de 10.hafta oynanan zorlu karşılaşmaların ardından tamamlandı. Haftaya lider durumda giren 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Büyük Çınarlıspor'u farklı geçerken, Kapaklısp

28.12.2016 20:37:00 0
1911 Çerkezköyspor ile Kapaklıspor zirvede tek kaldı

1911 ÇERKEZKÖYSPOR FARKLI KAZANDI

 

Süper Amatör Ligde haftaya lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda ligin dibinde yer alan Büyük Çınarlıspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça iyi başlayan temsilcimiz ilerleyen bölümlerde kaydettiği gollerle farkı yakaladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü devam ettiren 1911 Çerkezköyspor kalesinde bir gol görmesine rağmen toplam 9 gol atarak karşılaşmadan da 9-1 galip ayrılmasını bildi. 1911 Çerkezköyspor’u galibiyete taşıyan golleri Şafak(3), Tezcan(2), Ali Rıza, Cemal, Nail ve Metin kaydetti. 1911 Çerkezköyspor bu galibiyet ile puanını 23 yaparak averajla liderliğini devam ettirirken, 3 puanda kalan Büyük Çınarlıspor ise ligin dibinden kurtulamadı.

 

KAPAKLISPOR TAKİPTE

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligin 10.haftasında lider Çerkezköyspor’u takibini sürdüren Kapaklıspor, deplasmanda Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor’u dört golle geçerek zirve yarışını sürdürdü. Hayrabolu Belediyespor deplasmanında maça hızlı başlayan Kapaklıspor 9.dakikada Gökay’ın penaltıdan kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. Golden iki dakika sonra sahneye çıkan İbrahim Kabir düzgün vuruş ile farkı ikiye çıkardı. 18.dakikada bu kez Cihan ile gole ulaşan Kapaklıspor ilk devreyi üç farklı önde tamamlamasını bildi. İkinci devreye skorun verdiği öz güvenle çıkan Kapaklıspor Gökay ile bir gol bularak farkı dörde çıkardı. Mücadelenin kalan dakikalarında şeref sayısını bulan Hayrabolu Belediyespor skoru 4-1’e getirirken, bu maçtan da puan alamayarak ligin alt sıralarından kurtulmayı başaramadı. Puanını 23 yapan Kapaklıspor ise 1911 Çerkezköyspor’u takibini sürdürdü.

 

ZİRVEYE SARAY BELEDİYESPOR TOKADI

 

Tekirdağ Süper Amatör Liginde mücadele eden Saray Belediyespor  Çorlu Kültürspor’u 1-0 mağlup ederek zirve ile olan puan farkını korudu ve şampiyonluk yarışında bende varım dedi. Saray Belediyespor kendi evinde ağırladığı Çorlu Kültürspor’u 1-0 devirerek hem zirve takibini sürdürdü hem de rakibine puan kaybı yaşattı. Saray Belediyespor, bu sezon ligde 10 karşılaşmaya çıkarken 5 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Saray Belediyespor ise ligde 21 gol atarken kalesinde ise 12 gol gördü ve 9 averajı bulunuyor.

 

SİTESPOR EVİNDE KAYIP

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 10.hafta karşılaşmasında Sitespor evinde Marmara Ereğli Belediyespor’u konuk ederken, karşılaşmadan da 2-1 mağlup ayrıldı.  Karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Rakibi karşısında atak bir futbol sergileyen konuk ekip Marmara Ereğli Belediyespor golü 11.dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Mustafa düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek takımını deplasmanda öne geçirdi. İlk yarının sonlarına doğru toparlanan ve beraberlik için rakip kaleye yüklenen Kapaklı Sitespor, aradığı golü 44. Dakikada kaptan Serkan Akyüz ile buldu. Sol çaprazdan kullanılan frikikte sert ve düzgün bir şut çeken kaptan Serkan Akyüz karşılaşmada skoru eşitledi.  Karşılaşmanın ikinci devresine konuk ekip Marmara Ereğli Belediyespor etkili başladı. İlerleyen bölümlerde kazanılan kornerde topa iyi yükselen Mesut düzgün kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında Sitespor beraberlik için yüklense de istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Karşılaşma da konuk ekip Marmara Ereğli Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Sitespor bu mağlubiyet ile 10 puanda kalırken, Marmara Ereğli Belediyespor ise 16 puana yükselmesini bildi.

 

1461 KARADENİZSPOR TEK GOLLE GÜLDÜ

 

Haftanın bir diğer önemli karşılaşmasında ise Muratlı Belediyespor evinde 1461 Karadenizspor’u konuk etti. Her iki takımında mutlak üç puan parolası ile başladığı karşılaşmanın ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında yakaladığı fırsatı iyi değerlendiren deplasman takımı 1461 Karadenizspor bulduğu golle karşılaşmadan üç puan ile ayrılmasını bildi. Ligdeki beşinci mağlubiyetini alan Muratlı Belediyespor 15 puanla yedinci sırada kalırken, puanını 18 yapan 1461 Karadenizspor ise beşinci sıraya yükseldi.

 

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİSPOR FARKLI MAĞLUP

 

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorlu Gençlerbirliğispor ise deplasmanda orta sıralarda yer alan Ergene Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında taraftarının desteği ile iyi bir oyun ortaya koyan Ergene Belediyespor üst üste bulduğu gollerle rahatladı. Oyun disiplininden kopan Çorlu Gençlerbirliğispor ise kalan dakikalarda istediği futbolu ortaya koyamadı. Karşılaşmadan 5-1’lik galibiyet çıkartan Ergene Belediyespor puanını 10 yaparak dokuzuncu sıraya yükselirken, sekiz puanda kalan Çorlu Gençlerbirliğispor ise 11.sıraya kadar geriledi.

 

BİRER PUANLA AYRILDILAR

 

Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Şarköyspor evinde son haftalarda çıkış yakalayan Aşağısevindikspor’u konuk etti. Maç boyunca her iki takımda etkili bir futbol ortaya koydu. Kalan dakikalarda her iki takımda birer gol kaydederken, karşılaşmada 1-1’lik eşitlik ile tamamlandı. Aşağısevindikspor puanını 8 yaparken, Şarköyspor ise 10 puanda sekizinci sıraya yükseldi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10