Sabaha kadar karla mücadele

Yılın son günlerinde etkili olan kar yağışı sonrası beyaza bürünen Çerkezköy'de, belediye ekipleri yoğun bir mücadele verdi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, soğuk hava nedeniyle buzl

Çerkezköy 30.12.2016 22:09:00 0
Sabaha kadar karla mücadele

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

 

Çerkezköy’de geçtiğimiz gün akşam saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı sonrası Çerkezköy Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı kar temizleme ve tuzlama çalışmalarıyla tüm tedbirleri aldı. Kar temizleme çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ‘’Kar yağışının yoğun olduğu yollarda ve mahallerde Fen işleri ve Temizlik işlerine bağlı ekiplerimiz kepçe ve greyder ile kar temizleme çalışması gerçekleştirdi.  Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz de mahallelerimizdeki kaldırımlar ve yollarda kar temizleme çalışmaları yapıyor. Tuzlama aracı ile yollarımızda tuzlama çalışmaları da sürüyor. Kar yağışı ve gece don ihtimaline karşı tüm ekiplerimiz çalışmalarını sürdürecektir.” ifadelerini kullandı.

 

YETERLİ MALZEME VE EKİPMANIMIZ VAR

 

Ekiplerin bu süre zarfında 7/24 esasına göre çalışacaklarının altını çizen Akay, “Depolarımızda yeteri kadar tuz ve solüsyon malzemesi bulunmaktadır. Ekiplerimiz her an göreve hazır bir şekilde beklemektedir. Bunun yanında devriye gezen ekiplerimiz de olumsuzlukların yaşandığı noktaları tespit ederek, diğer ekipleri o bölgelere sevk etmektedir. İnşallah bu kışı da hiçbir olumsuzluk yaşamadan atlatacağız.” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10