Yılbaşı beklentileri boşa çıktı

Çerkezköy Otobüs Terminalinde hizmet veren otobüs firmaları, yılbaşında bekledikleri gibi yolcu yoğunluğu olmadığını, nedenin ise havanın soğuk ve kar yağışlı olmasından kaynaklandığÄ?

Çerkezköy 30.12.2016 22:13:00 0
Yılbaşı beklentileri boşa çıktı

YILBAŞI BEKLENTİLERİMİZ BOŞ ÇIKTI

 

Çerkezköy Otobüs Terminalinde hizmet veren otobüs firmaların yetkilileri, yılbaşında otogarda yolcu hareketliliği yaşayacaklarını tahmin ettiklerini, ancak kötü hava koşulları nedeniyle vatandaşların en yakın yerlere bile gitme ihtiyacı duymadıklarını, bu nedenle de beklenen yolcu kapasitesine ulaşamadıklarını belirttiler.  Turuva Seyahat Firması Çerkezköy ve Bölge Müdürü Necdet Çalışkan, ” Her yıl dini bayramlarda olduğu gibi yılbaşı üzeri de vatandaşların büyük bir bölümü yakın il ve ilçelerdeki eş dost ziyaretleri için yolculuk yapmak üzere otogarda hareketlilik sağlıyorlardı. Ancak bu yıl hava şartlarının geçen yılla göre soğuk ve kar yağışlı olması nedeniyle otogarda hareketlilik yaşanmıyor. Her zamanki gibi normal şekilde hareketlilik devam ediyor. Bu nedenle otobüsçüler olarak bu yıl yılbaşı beklentimiz boşa çıktı.”dedi.

 

ESNAFLARDA BEKLENEN HAREKETLİLİK YOK

 

Çarşı esnafı da bu yıl yılbaşı alışverişlerinin sönük geçtiğini ve önceki yıllarda yılbaşı üzeri alışverişlerin beklentilerinin üzerinde olduğunu söyledi. Esnaflar, bu yıl yılbaşı üzeri beklentileri doğrultusunda eşine dostuna, çoluk çocuğuna hediye alanın dahi az denecek kadar olduğunu ifade etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10