Kar'a teslim olduk

Dün akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı Çerkezköy'ü etkisi altına alırken, tüm cadde ve sokaklarda  buzlanmalar meydana geldi. Araç sürücüleri meydana gelen buzlanmalardan dolayı z

Çerkezköy 30.12.2016 22:16:00 0
Kar

ZOR ANLAR YAŞADILAR

 

Çerkezköy adeta Kar’a teslim oldu. Dün akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı Çerkezköy’de etkili oldu. Kar yağışıyla birlikte tüm cadde ve sokaklarda buzlanmalar meydana gelirken, araç sürücüleri adeta ateş püskürdü. Özellikle ana arterlerin yanı sıra ara sokaklarda da buzlanmalar meydana gelirken, tüm araç sürücüleri ve yayalar zor anlar yaşattı.

 

CADDE VE SOKAKLAR KAR’A TESLİM OLDU

 

Meydana gelen buzlanmadan dolayı araç sürücüleri kadar vatandaşlar da 155 Polis ihbar hattı ile Çerkezköy Belediyesi’ni peş peşe arayarak yaşadıkları mağduriyeti dile getirdiler. Atatürk Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Barbaros Caddesi, Güveniş Caddesi, Malkoçoğlu caddesinin yanı sıra tüm ara sokaklar da Kar’a teslim oldu.

 

TEPKİ GÖSTERDİLER

 

Tüm cadde ve sokaklar Kar’a teslim olurken, oluşan buzlanmadan dolayı çoğu vatandaşlar yolda kalan araçları iterek yardımcı olmak istedi. Birçok araç yolda kalırken, meydana gelen buzlanmalardan dolayı da maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Vatandaşlar kadar sürücüler de ekiplerin gecikmeli müdahalesine tepki gösterdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10