Herkes eğlendi, onlar çalıştı

Vatandaşların çoğu yeni yıla eğlenerek girerken, Çerkezköy'de bazı mesleklerin çalışanları ise 2017 yılına çalışarak girdi. Çerkezköy'de özellikle asayiş ve trafiği saÄ?

Çerkezköy 1.01.2016 21:07:00 0
Herkes eğlendi, onlar çalıştı

UYGULAMA YAPILDI

 

2017 yılının ilk saatlerinde çoğu insan gönüllerince eğlenirken, yılbaşı mesaisinde olanlar da vardı. Emniyet mensupları, hastane çalışanları ve temizlik görevlileri yılbaşı gecesinde görev başında olanlar arasında yer aldı. Çerkezköy’de özellikle asayiş ve trafiği sağlayan polisler, itfaiyeciler, 112 Acil ekipleri,  belediye temizlik işçileri ve taksiciler, yeni yıla çalışarak girdi. Özellikle polis memurları, asayiş ve trafik sorunu yaşanmaması için akşam saatlerinden itibaren kentin belirli noktalarında uygulama yaptı.

 

GÖREVLERİNİN BAŞINDA OLDULAR

 

Trafik polisleri durdurdukları araç sürücülerine alkol kontrolü yaparken, alkollü sürücülere de cezai işlem uyguladı. Belediye temizlik işçileri de 2017 yılına çalışarak girdi. Sokaklardan çöpleri toplayan temizlik işçileri, Çerkezköy’ün yeni yıla daha temiz girmesi için görev başındaydı. 112 Acil Servis Ekipleri ve özel hastanelerin acil servis ekipleri de 2012 yılını görevlerinin başında karşıladı. Hastanelerin acil servisleri ve nöbetçi eczane de sabaha kadar görev yaparak herhangi bir kaza ya da olumsuz bir durumda vatandaşlara yardım etmek için görev başındaydı.

 

İFADELERİ ALINDI

 

Yeni yıla silahla havaya ateş açarak girenler de emniyet güçlerince tespit edilerek ifadeleri alınmak üzere Gazi Polis Merkezi’ne götürüldüler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10