Yeni yıla eğlenerek girdiler

Çerkezköylüler 2017 yılına önceki senelere göre sakin bir giriş yaptı. Vatandaşların bir kısmı otellerde ve eğlence mekanlarında gönüllerince eğlenirken, çoğu vatandaş da yağan karla birli

Çerkezköy 1.01.2016 21:18:00 0
Yeni yıla eğlenerek girdiler

CUMHURİYET MEYDANINDA YENİ YILI KARŞILADILAR

 

2017 yılı tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de çeşitli etkinliklerle karşılandı. Oteller, restaurantlar ve cafelerde yapılan eğlence etkinliklerinde toplanan Çerkezköylü vatandaşlar, yeni yılı eğlenerek karşıladı. Günler öncesinden otel ve restaurantlardan yer ayırtan vatandaşlar, yeni yıla düzenlenen partilerle girmeyi tercih ederken, bazı vatandaşlar da Cumhuriyet Meydanı’nda aileleriyle birlikte yeni yılı karşıladı.

 

HAVAYA ATEŞ AÇARAK YENİ YILA GİRMEYİ TERCİH ETTİLER

 

Her sene olduğu gibi bu yıl da bazı vatandaşlar silahla havaya ateş açarak yeni yıla bu şekilde girmeyi tercih etti. Otel ve restaurantlarda düzenlenen yılbaşı etkinlikleri kapsamında Çerkezköylüler gönüllerince eğlendiler. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde genci yaşlısı herkes sevdiğine sarılarak yeni yıla mutluluk içinde girdiler. Yeni yıla vatandaşlar eğlenerek girerken, Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de olası bir taşkınlığa mahal vermemek adına ilçe giriş çıkışları ile belirli noktalarda görev alarak kontrollerde bulundular.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından yeni yıla özel olarak hazırlatılan ışıklandırmalara ilgi gösteren Çerkezköylüler Cumhuriyet Meydanı’na konulan ışıklandırma önünde aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler. Önceki yıllara göre eğlence mekanları beklenen ilgiyi görmezken, Çerkezköylüler deyim yerindeyse yeni yıla sakin bir giriş yaptı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10