Ertuğrul Hamza yeni yılın ilk bebeği oldu

Çerkezköy'de 2017 yılının ilk bebeği saat 00.20'de Özel Çerkezköy Optimed Hastanesi'nde dünyaya geldi. Baba Sedat ve anne Ebru Serttaş çifti, bebeklerine Ertuğrul Hamza ismini verdi.

Çerkezköy 1.01.2017 21:19:00 0
Ertuğrul Hamza yeni yılın ilk bebeği oldu

3 KİLO 455 GRAM AĞIRLIĞINDA

 

Doğum sancısı tutan Ebru Serttaş, eşi tarafından Özel Çerkezköy Optimed Hastanesi’ne götürülürken, burada doğuma alınan Ebru Serttaş, 3 kilo 455 gram ağırlığında ve 52 santimetre boyunda sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebeğe ailesi ‘’Ertuğrul Hamza’’ adını verirken, anne Ebru Serttaş ise “Yeni yılın ilk saatlerinde oğlumuz aramıza katıldı. Oğlumu kucağıma aldığım için çok mutluyum. Rabbim inşallah herkese çocuk sevgisini tattırır.” dedi.

 

HASTANE PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Sezeryan doğum ile dünyaya gelen Ertuğrul Hamza bebeğin babası Sedat Serttaş ise, “Böylesine özel bir günde oğlumu kucağıma aldığım için çok mutluyum. İnşallah onu çok güzel bir gelecek bekliyordur. Bizimle doğum öncesi ve sonrasında en iyi şekilde ilgilenen Optimed Hastanesi doktorlarına ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

RÜYASINDA GÖRDÜĞÜ İSMİ OĞLUNA VERDİ

 

Anadolu İplik fabrikasında çalışan baba Sedat Serttaş oğluna verdikleri isim hakkında da yaptığı açıklamada, “Eşim gördüğü rüyanın ardından oğlumuza Hamza ismini koymak istedi. Ailece fanatik Beşiktaşlı olduğumuz içinde Beşiktaş’ın efsane ismi olan Ertuğrul ismini de ben istedim. Böylelikle hem benim hem de eşimin isteği olmuş oldu” diye konuştu. Serttaş ailesinin 9 yaşında Duru isimli bir kız çocukları da var.

 

32 HAFTALIK DOĞDU

 

2016 yılının son bebeği ise Özel İrmet Hospital’da dünyaya geldi. Cahit ve Fatma Arslan çiftinin 45 santimetre uzunluğunda 2 kilo 800 gram ağırlığında erkek bebekleri saat 18.51’de hayata gözlerini açtı. Sezeryan doğum ile dünyaya gelen ve 32 haftalık doğan bebek, yenidoğan bakım ünitesinde tedavi görürken, ailenin bebeklerine henüz isim koymadıkları öğrenildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10