Amorti çıkanlar bayilere koştu

Milli Piyangonun Yılbaşı özel çekilişinde biletlerine amorti çıkan vatandaşlar, seyyar Milli Piyango bayilerinden amortileri almak için kuyruk oluşturdu.

Çerkezköy 2.01.2017 20:21:00 0
 Amorti çıkanlar bayilere koştu

BU YIL AMORTİ YOĞUNLUĞU YAŞIYORUZ

 

Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango Bayii İsmail Garip,  “Önceki yıllara göre ve diğer çekilişlerde de biletlerine amorti çıkanların Milli Piyango bayilerine bu kadar akın ettiğini hiç görmemiştim ve bu yıl ilk defa amorti almak için yoğunluk yaşıyoruz. Biletlerine amorti çıkanların yüzde sekseni amortilerini alıyor diğerleri de yerine bilet almayı tercih ediyor. Bu şekilde amorti dağıtımımızın hafta sonuna kadar süreceğini düşünüyorum.”dedi.

 

BÜYÜK İKRAMİYENİN İLÇEMİZE ÇIKMASINI ÇOK İSTEDİM

 

İsmail Garip, “Bu yıl yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin bizim sattığımız biletlerden birine çıkmasını çok isterdim. Eğer Çerkezköy’e çıksaydı bundan sonraki bilet satışlarımız daha çok olurdu. Ama kısmet değilmiş, çeyrek biletlere çıktı. Antalya ve İstanbul’daki şanslı kişiler yılbaşının büyük ikramiyesi olan 60 Milyonu paylaştı. Kazananlara hayırlı olmasını diliyorum ve kazandıkları parayı da iyi değerlendirmelerini temenni ediyorum.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10