Kış günü asfalt eridi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Cengiz Topel Caddesinde yapılan asfaltta yoğun kar yağışının ardından asfalt karla beraber adeta er

Çerkezköy 2.01.2017 20:41:00 0
Kış günü asfalt eridi

Son günlerde yaşanan kar yağışı ilçede hayatı olumsuz etkilerken, yaklaşık 2 ay önce Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Cengiz Topel Caddesinde yapılan sıcak asfaltta bozulmalar başladı. Asfaltın belli bir kısmı pürüzsüzlüğünü kaybederken, belli noktalarda da oluşan çukurlarda su birikintileri oluştu.

 

DİKKAT ÇUKUR ÇIKABİLİR

 

Ekim ayının sonlarında Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi kavşağından başlayan asfaltlama çalışmaları Tepe Emlak Konutları İstanbul istikameti kavşağına kadar olan yol üzerinde tek taraflı çalışma gerçekleştirilmişti. Yeni yılın bu ilk günlerinde asfaltın bir kısmı pürüzsüzlüğünü kaybederken, asfalttaki bozulmalardan dolayı da yol üzeri taşlarla dolmuş durumda. Sürücüler ve vatandaşlar duruma tepki göstererek, “ İki ay gibi bir sürede nasıl olur da yol bozulmaya başlar. Bir işte düzgün yapılamaz mı? Bu asfalt işini yapan firmalar malzemeden mi çalıyor. Bu gidişle düzgün yollara hasret kalacak gibiyiz ” diyerek Büyükşehir Belediyesinin asfaltlama çalışmalarına tepki gösterdiler.

 

TEKİRDAĞ VE SARAY’DA AYNI SORUNU YAŞIYOR

 

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Tekirdağ’da prestij caddesinde yapılan asfaltlama çalışmaları bir ay gibi kısa bir sürede bozulmalara neden olurken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise büyük tepkilere maruz kalmıştı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10