Evinde ölü bulundu

Çerkezköy'ün köklü ailelerinden Asbaş ailesinin bir ferdi olan Ahmet Asbaş, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hükümet Caddesi'nde bulunan müstakil evinde yeğeni Çerkezköy Doğanspor Başkanı

Çerkezköy 3.01.2017 18:43:00 0
Evinde ölü bulundu

AMCASININ CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI

 

Dün akşam 18.30 sularında meydana gelen olayda Çerkezköy’ün tanınan simalarından 72 yaşındaki Ahmet Asbaş’tan haber alamayan ailesi durumu Çerkezköy’deki akrabaları Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş’a iletti. Ailesinin üç gündür kendisinden haber alamadığı Ahmet Asbaş’ın Hükümet Caddesindeki evine giden Kazım Asbaş amcasını yatağında cansız halde buldu. Durumu vakit kaybetmeden emniyet güçleri ile 112 sağlık ekiplerine haber veren Kazım Asbaş, aile bireylerini de yaşanan üzücü olay hakkında bilgilendirdi. Öte yandan emniyet güçleri evde yaptıkları incelemenin ardından herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığı öğrenilen 72 yaşındaki Ahmet Asbaş’ın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği iddiası üzerinde duruyor.

 

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

 

Ahmet Asbaş’ın eşinin dört yıldır Ankara’da olan oğlunun yanında kaldığı öğrenilirken, Nöbetçi Cumhuriyet savcısı Uğur Ateş’in olay yerinde yaptığı ön incelemenin adından Asbaş’ın naaşı ilk olarak Çerkezköy Devlet Hastanesine, daha sonra ise kesim ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN - Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10