Belediyeden çocuklara karne hediyesi

Çerkezköy Belediyesi 20 Ocak Cuma günü yarıyıl tatiline girecek öğrenciler için çocuk tiyatroları sahneleyecek. Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, veli ve öğrenc

Çerkezköy 3.01.2017 21:55:00 0
Belediyeden çocuklara karne hediyesi

ÜCRETSİZ TİYATRO PROGRAMI

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk yarısının 20 Ocak Cuma günü tamamlanacak olması nedeni ile öğrenciler için ücretsiz bir tiyatro programı hazırlandı. Öğrencileri ikinci döneme motive etmek amaçlı düzenlenecek 4 farklı çocuk tiyatrosu günlük üçer seans olarak sahne alacak.

 

ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

 

Düzenlenecek etkinliklerle ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, zorlu bir eğitim döneminin ardından gelen yarıyıl tatili için öğrencileri unutmadıklarını belirterek, ‘’Çocuklarımız ve gençlerimiz eğitim öğretim dönemi boyunca tatlı bir yorgunluk yaşadı. Biz de öğrencilerimiz için yarıyıl süresince devam edecek bir program hazırladık. Yarıyıl tatiline kısa bir süre kala karne alacak olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşayan öğrencilerimizin yanındayız. Tüm öğrencilerimize şimdiden mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili diliyorum’’ dedi.

 

İŞTE PROGRAM

 

23 Ocak Pazartesi günü ‘’Canım Kardeşim’’adlı tiyatro saat 12.00, 14.00 ve 16.00 saatleri arasında sahne alacak. 24 Ocak Salı günü ise ‘’Minyonya Gezegeni’’adlı tiyatro oyunu yine aynı saatlerde, 25 Ocak Çarşamba günü ‘’Köstebekgiller Masallar Diyarı’’ adlı tiyatro oyunu yine aynı saatlerde, 26 Ocak Perşembe günü ise ‘’Buz Devri’’isimli oyun aynı saatlerde sahnelenecek.

 

SERVİSLER KALKACAK

 

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahne alacak çocuk tiyatrosuna Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerinde eğitim gören öğrenciler için Kızılpınar ve Veliköy Eski Belediye Hizmet Binaları önünden ücretsiz olarak kaldırılacak servisle gidebilecek. Öğrenciler saat 12:00, 14:00 ve 16:00 seanslarından birini seçerek istediği tiyatroyu izleme imkanı bulabilecek.

 

Haber / Coşkun NAZLI


0282 726 91 91
0282 747 65 10