Tabela tamam, sıra taşınmada

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından el konulan dershane kanun hükmünde kararname ile hazineye devredilmiş, talep üzerine Maliye Bakanlığı binayı geçtiğimiz aylarda Çerkezköy Müftülüğüâ??

Çerkezköy 3.01.2017 22:03:00 0
Tabela tamam, sıra taşınmada

“GEÇTİĞİMİZ AY TAHSİS EDİLMİŞTİ”

 

Gerekli çalışmaların ardından İlçe Müftlüğüne tahsis edilen binaya tabelalarını astıklarını kaydeden Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna “Hazineye devredilen binanın müftülük kullanımına tahsis edilmesi için Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığı ile Maliye Bakanlığı’na başvuruda bulunmuştuk. Tahsis talebini değerlendiren Maliye Bakanlığı binayı Çerkezköy İlçe Müftülüğüne geçtiğimiz ay tahsis etmişti. Bugün itibariyle de müftülük binamızın tabelasını astık. Birkaç gün içersinde ise ışıklı tabela takılacak.” diye konuştu.

 

“AY SONUNDA TAŞINMAYI HEDEFLİYORUZ”

 

İlk etapta yeni binaya Çerkezköy Müftülüğünü taşımayı düşündüklerini kaydeden Tuna “ Binanın birinci katını müftülük birimi, ikinci katını ise aile ve rehberlik merkezi olarak kullanacağız. 3-4-5-6’ıncı katları ise yatılı kuran kursu, kütüphane, konferans salonu olarak değerlendirmek istiyoruz.  Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapacağımız çalışmalar neticesinde hafızlık konusunda gençlere ağırlık vereceğiz. Binanın elektrik ve doğalgaz işlemlerini hallettikten sonra bu ay içinde taşınmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10