Hamallar yer istiyor

Çerkezköy Çolakoğlu Sokakta bulunan hamallar kısa bir süre önce Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sokakta yapılan yeni düzenleme ile işlerinin bozulduğunu dile getirdiler.

Çerkezköy 4.01.2017 20:47:00 0
 Hamallar yer istiyor

SOKAKTA YAPILAN DÜZENLEME İŞLERİMİZİ BOZDU

 

Yıllardır bu sokağı mekan edindiklerini ve burada iş bulduklarını belirten Çerkezköylü hamallar, Kadir Korkut, Kazım Tekin, Ramazan Tanrıverdi, Burhan Tanrıverdi, Murat Demir,Akif Kundus,Bayram Örgün,Ahmet Altınışık,Mustafa Tuna,Kazım Fita ve Ali Kundus yaptıkları ortak açıklamada “Bizler yıllardır Çolakoğlu Sokakta iş bekleyen ve burada iş bularak geçimimizi sağlayan emekçi insanlarız.Bu sakakta birkaç traktörün bulunması trafiği engelliyor diye sokağın ikiye bölünmesi bizlerin işlerini de bozdu.” diye konuştular.

 

BELLİ BİR YERİMİZ OLSUN İSTİYORUZ

 

Kış olması nedeniyle iş bulmakta da oldukça zorlandıklarını dile getiren hamallar, ‘’Hamallık işi olanlar bizlerin burada olduğunu görünce işe çağırıyorlardı. Yolda yapılan düzenleme ile artık bizler de burada duramaz olduk. Belediyeden bir isteğimiz var burada bizlerin barınacağı bir hamal barınma yeri yapsın. En azından belli bir yerimiz olursa hamallık işi olanlar da bizleri rahatlıkla bulur ve hem onlar için hem de bizler için iyi olur. Belediye Başkanımızdan ricamız, bizlere sahip çıksın ve bizlere yer göstersin.”şeklinde konuştular.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10