Nihat Mıstık dede oldu

Cumhuriyet Halk Partili Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Nihat Mıstık'ın oğlu Hasan Mıstık ve Rabia Mıstık çiftinin Meriç ismini verdikleri 3 kilo 200 gramlık bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Çerkezköy 4.01.2017 20:48:00 0
 Nihat Mıstık dede oldu

İLK HAYIRLI OLSUN TEBRİĞİNE BELEDİYE BAŞKANI AKAY GİTTİ 

 

Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Nihat Mıstık’ın oğlu Hasan Mıstık ve eşi Rabia Mıstık’ın çocukları, önceki gün İrmet Hospital’de 3 kilo 200 gram ağırlığında dünyaya geldi. Dede olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Nihat Mıstık, başarılı bir doğum yaptıran doktora, ekibine ve hastane yönetimine  teşekkür etti. Doğumdan sonra  ilk hayırlı olsun ziyaretine gelenlerin de Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay  olduğunu söyleyen Mıstık, Akay’ın hoş geldin bebek paketi hediye ettiğini belirtti. Mıstık, ‘’Gerek telefonla gerek çiçek göndererek hayırlı olsun temennisinde bulunan ve tebrik eden herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

BEBEĞE MERİÇ ADI VERİLDİ

 

Nihat Mıstık torununa Meriç isminin verildiğini ve dede olmanın tarif edilmez bir mutluluğu olduğunu söyleyerek, ‘’Allah herkesi çocuk sahibi ve torun sahibi yapsın. Özellikle dede olmanın gerçekten başka bir duygu olduğunu torunum olunca şimdi çok daha iyi anladım.’’ diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10