ATM sorununa Doğan el attı

Çerkezköy Otobüs Terminali'ndeki ATM eksikliğini dile getirdiğimiz '' Binlerce yolcu var, bir tane ATM yok'' başlıklı haberimizle ilgili Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan açÄ?

Çerkezköy 6.01.2017 14:10:00 0
ATM sorununa Doğan el attı

ÇÖZÜMÜN SORUNUNU KENDİME GÖREV BİLİYORUM

 

Milletvekili Doğan, banka yetkilileriyle görüşerek en kısa zamanda Çerkezköy Otogarı’na ihtiyaca cevap verecek sayıda ATM kurulacağını belirttiği açıklamasında, “Keşke bu otogar buraya kurulmadan ihtiyaç giderilmiş olsaydı. Çerkezköy halkı hizmetin en iyisini hak eden bir halktır. Çözümün sorununu kendime görev biliyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

 

ATM YERLERİ HAZIR

 

Çerkezköy Otogarı’ndaki ATM sorununu dile getirdiğimiz haberimizde, otogarda hizmet veren otobüs firması yetkilileri, vatandaşlar ve otogar yanında bulunan tır parkındaki şoförlerin para çekmek ya da yatırmak için şehir içine gitmek zorunda kaldıklarını dile getirmiştik. Otogardaki firma yetkilileri de ‘’Otogarda ATM yerleri de hazır. Bir sanayi kenti olan ilçemiz otogarında her geçen gün artan yolcu kapasitesi nedeniyle artık bir ATM’nin bulunması ihtiyaç haline geldi. Bu nedenle bankaların en azından otogara bir ortak ATM koymasını istiyoruz.’’ diyerek sorunlarını dile getirmişlerdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10