Sitespor moral buldu

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Sitespor deplasmanda 1461 Karadenizspor'u mağlup ederek moral buldu.

6.01.2017 21:46:00 0
Sitespor moral buldu

1461 KARADENİZSPOR PENALTI GOLÜ İLE ÖNE GEÇTİ

 

Önceki gün Tekirdağ 13 Kasım Sahası’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile çıktı. Rakibi karşısında kontrollü bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip 1461 Karadenizspor ilk devrenin sonlarına doğru penaltı kazandı. Topun başına geçen Seçkin düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Gelen golle birlikte oyun disiplininden kopan Sitespor ilk devrenin kalan dakikalarında istediği pozisyonları bulamadı.

 

BERABERLİK GOLÜ FURKAN İLE GELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Sitespor ikinci devre organize ataklarla beraberlik golünü aradı. Rakibi karşısında önde olmanın avantajı ile kontra atak bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip ikinci kez penaltı kazandı. Topun başına geçen ilk golün sahibi Seçkin’in vuruşunu kaleci Tugay mükemmel bir şekilde çıkardı. Tugay’ın kurtardığı penaltı ile moral bulan Sitespor sağlı sollu ataklarla beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 63’üncü dakikasında topla buluşan Furkan düzgün vuruş ile skora dengeyi getirdi.

 

ÖNEMLİ ÜÇ PUAN

 

Her iki takımında galibiyet için yüklendiği dakikalarda rakip defans oyuncuları hata yapmadı. Sitespor 85’inci dakikada geliştirdiği organize atakta Nurullah ile golü bularak öne geçti. Rakibi karşısında ilk devreyi mağlup kapatmasına rağmen ikinci devre bulduğu gollerle galibiyeti yakalayan Sitespor son dakikalarda hata yapmamaya çalıştı. 1461 Karadenizspor ise mağlup duruma düştükten sonra toparlansa da istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Sitespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyet ile Sitespor puanını 13 yaparken, 1461 Karadenizspor ise 18 puanda kaldı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10