Gönülverenler koşu bandı bağışladı

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Yönetimi tarafından, dün, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Uygulama Merkezi'ne bir adet koşu bandı bağışlandı.

Çerkezköy 6.01.2017 22:05:00 0
Gönülverenler koşu bandı bağışladı

KOŞU BANDI SÖZÜ VERMİŞTİK

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, “ Dernek olarak geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiğimiz Müjgan-Serkan Karagöz Özel Uygulama Merkezimizde, burada eğitim öğretim gören engelli kardeşlerimizin kullanımı için bir adet koşu bandı bağışlayacağımızın sözünü vermiştik. Bu konuda bizlere katkı sağlayan arkadaşım, dernek üyemiz eski belediye başkanlarımızdan Kadir Karan’ın damadı olan  Fırat Fıçıcıoğlu  ve Karan’ın oğlu Selçuk Karan tarafından alınan koşu bandını, engelli kardeşlerimizin yararlanmaları  için Müjgan-Serkan Karagöz Özel Uygulama Merkezimiz Müdürü Mustafa Sevinç’e  teslim ettik.  ‘’ dedi.

 

EN İYİ ŞEKİLDE KULLANACAĞIZ

 

Okul Müdürü Mustafa Sevinç, okulda eğitim öğretim gören öğrencilerin sportif faaliyetler kapsamında bu koşu bandını en iyi şekilde kullanacaklarını belirterek, okula koşu bandını kazandıran Çerkezköy’e Gönül Verenler Dernek yönetimine ve koşu bandını sağlayan Fırat Fıçıcıoğlu ve Selçuk Karan’a da ayrıca teşekkür etti. Dernek başkanı Murat Akay,  dernek olarak imkanları doğrultusunda okullara katkı sağlamaya devam edeceklerini ve bu konuda hayırseverlerin de desteklerini beklediklerini söyledi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10