Karaoğlu memuriyete iade edildi

Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında hazırlanan 679, 680 ve 681 sayılı 3 yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK), Resmi Gazete'de yayınlandı. Yayımlanan KHK'lar ile Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde 11 yıl

Çerkezköy 7.01.2017 13:19:00 0
Karaoğlu memuriyete iade edildi

GÖREVİNE İADE EDİLDİ

 

Uz. Dr. Necati Karaoğlu, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde 11 yıl Başhekimliği yapmış; Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından görevinden alındıktan sonra da Anestezi Uzmanı olarak hastanede çalışmaya devam etmişti. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tedbir amaçlı olarak görevden alınan Uz. Dr. Necati Karaoğlu, önceki gün Resmi Gazete’de yayımlanan KHK ile görevine iade edildi.

 

8 BİN 390 KİŞİ İHRAÇ EDİLDİ

 

679, 680 ve 681 nolu üç yeni Kanun Hükmünde Kararname ile 63 kurumdan 8 bin 390 kişi kamudan ihraç edildi, çeşitli kurumlardan çok sayıda kişi göreve iade edildi, 83 dernek kapatıldı ve daha önce kapatılan 11 gazetenin yeniden açılmasına karar verildi. OHAL kapsamında yayınlanan kararname ile Tekirdağ’dan çok sayıda memur görevden alındı. Görevden alınanların büyük bir çoğunluğu ise diyanet ve adliye personelinden oluşuyor.

 

GÖREVDEN ALINDILAR

 

Yayımlanan Kanun Hükmünde Kararnameler ile Tekirdağ’da görevlerinden alınan isimler ise şöyle: Çorlu İmam Hatip’ten Hüseyin Aydın, Çorlu’da Kuran Kursu öğreticisi Ayşenur Aydoğdu, Malkara İmam Hatip’ten Mustafa Köse, Süleymanpaşa İmam Hatip’ten Sedat Kurcak, Süleymanpaşa’da Kuran Kursu öğreticisi Müsamma Yüksel, Süleymanpaşa’da Kuran Kursu öğreticisi Sare Elma, Süleymanpaşa’da Müezzin Hasan Gacal, Tekirdağ T Tipi 2. Müdürü Murat Karaca, Cezaevi zabıt katibi Muhammet Kayadir, Cezaevi idare memuru Alper Özkan, Cezaevi idare memuru Canan Tohumcu,  İnfaz koruma memuru Abdullah Şamil Sarımert, Çorlu İnfaz koruma memuru Mehmet Halil Canlı, İnfaz koruma memuru Saim Akyüz, İnfaz koruma memuru Umut Bayır, Çorlu’da Sosyolog Görkem Sarıçam, Çorlu’da şoför Görkem Erdoğan, Tekirdağ Adliyesi Cihan Akyürek, Saray’da Zabıt Katibi Faruk Sönmez, Çorlu Adliyesi’nden Gökhan Demir, Tekirdağ Adliyesi’nde Muhammet Emre Aktaş, Saray Adliyesi’nden Mukadder Ağaç,Tekirdağ SGK’dan,  Adnan Işık, Harun Sağın, Nuhan Akman ve Reşit Elma, Gümrük şefi Saim Karabey, Gelir Uzman Yardımcıları, Batuhan Şen, Kamerhan Altınbaş Şen ve Ramazan İnan, Çorlu’da Psikolog Görkem Alpan Top, Süleymanpaşa’da Hemşire Mustafa Koltuk, Süleymanpaşa’da Hemşire Özgür Çağlar, Malkara’da sağlık teknikeri Oğuz Aydın, uzman yardımcısı Veysel Alevcan.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10