Öğrenci ve velileri bilgilendirecek

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan seminerde Eğitimci-Yazar Süleyman Beledioğlu, öğrencilere YGS çalışma yöntemleri ve verimli çalışma teknikleri, velilere de aileler

Çerkezköy 8.01.2017 21:33:00 0
Öğrenci ve velileri bilgilendirecek

İLK OLARAK ÖĞRENCİLERLE BULUŞACAK

 

Eğitimci-Yazar Süleyman Beledioğlu yarın öğrenci ve velilerle buluşuyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonunda başarının püf noktaları hakkında bilgiler verecek olan Beledioğlu, ilk olarak öğrencilerle bir araya gelecek. Yarın ÇOSB Konferans salonunda saat 09.00, 10.30 ve 14.00’da öğrencilerle buluşacak olan Süleyman Beledioğlu, ‘’YGS çalışma yöntemleri ve verimli çalışma teknikleri’’ hakkında seminer verecek.

 

AYNI GÜNÜN AKŞAMINDA VELİLERLE BİR ARAYA GELECEK

 

Eğitimci-Yazar Süleyman Beledioğlu aynı günün akşamı saat 18.30’da da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde velilerle bir araya gelerek ‘Aileler çocukların başarısına nasıl katkıda bulunur’ konusu hakkında bilgilendirmede bulunacak.

 

EĞİTİMCİ-YAZAR SÜLEYMAN BELEDİOĞLU KİMDİR

 

Süleyman Beledioğlu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesini bitirdikten sonra, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde pedagoji eğitimi aldı. Ardından A.Ü. Hukuk Fakültesine başladı. Beledioğlu, başta ABD ve İngiltere olmak üzere birçok ülkedeki stres ve beyin temelli öğrenme üzerine yapılan çalışmaları inceledi. Uzun yıllar alan bu titiz çalışmalarının sonucunda, bu konularda kendi özgün saptamalarından oluşan çok sayıda makale ve kitap yazdı. Diğer yandan, yurt dışında yapılan bu çalışmaları incelerken, Türkiye’de de öğrenci, veli, öğretmen, kurum yöneticileri ve kurum çalışanları üzerinde saha çalışmaları yaparak; gözlem, inceleme, anket ve araştırmalarına devam etti. Beledioğlu, yurt dışı ve Türkiye’ye yönelik olarak yürüttüğü bu çalışmaların sonucunda, özellikle sınav stresi ve beyin öğrenmesi üzerine yaptığı bilimsel saptamalarla bu konularda yeni bir bakış açısı ortaya koydu. Bu çalışmalarının bir kısmını yazdığı kitaplarında topladı. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10