Ceylan'dan ''10 Ocak'' mesajı

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe girerek, basın mensuplarının haklarını düzenleyen ve ''Çalışan Gazeteciler Günü'' olarak kabul edilen 'â€?

Tekirdağ 9.01.2017 20:36:00 0
Ceylan

BASIN MENSUPLARI BİLGİLERİ EN SON HIZDA ULAŞTIRMAYA ÇALIŞMAKTA

 

Vali Ceylan mesajında, ‘’Vatandaşımızın bilgilendirilmesinde ve tarafsız haber almasında önemli bir görev üstlenen basın mensuplarının bu özel günlerini içtenlikle kutluyorum. Halkımızın ilimizde, ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylardan, yaşanan gelişmelerden haberdar olması için zamanla sınırlı olmaksızın çalışan basın mensupları bizlere doğru bilgileri teknolojinin getirdiği en son hızda ulaştırmaya çalışmaktadır.’’ ifadelerine yer verdi.

 

ÇALIŞAN TÜM GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

 

‘’Gelişen Türkiye ve değişen dünya üzerinde yaşanan gelişmeler basın mensuplarının sorumluluğunu daha da arttırmaktadır.’’ diyen Ceylan, ‘’Yapılan haberlerin anında tüm dünyada yankı bulması, basın mensuplarının tarafsız, doğru ve kişilik haklarına saygılı habercilik anlayışının ön planda tutulmasını gerektirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, mesleklerini büyük bir özveriyle ifa eden, il merkezinde ve ilçelerimizdeki; yerel gazete, televizyon ve radyolarda çalışan tüm gazetecilerimiz ile ulusal basın ve haber ajanslarımızın temsilcilerinin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım. Sevgilerimle.’’ sözleriyle açıklamasını noktaladı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10