Alarma geçiren araç Saray'da yakalandı

Önceki gün akşam saatlerinde Ankara'dan gelen bir ihbar Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini alarma geçirdi. Yapılan araştı

Çerkezköy 9.01.2017 21:06:00 0
Alarma geçiren araç Saray

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA BEKLEMEYE GEÇTİLER

 

Ankara Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü’nden gelen bir ihbar üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri B/S/H kavşağında alarma geçti. Ankara TEM Şube tarafından aranan bir aracın Çorlu’dan çıkıp Çerkezköy’e geldiği ihbarını alan emniyet güçleri uzun namlulu silahlarla kavşak üzerinde beklemeye geçti.

 

KAPAKLI POLİSİ DE ALARMA GEÇTİ

 

Yaklaşık iki saat kavşak üzerinde bekleyen polis ekipleri şüphelendikleri araçları da durdurarak gerekli incelemelerde bulundu. Diğer yandan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de alarma geçerek şehrin giriş ve çıkışlarında gerekli önlemlerini aldılar.

 

ARAÇ SARAY’DA YAKALANDI

 

İhbar edilen aracın gelmemesi üzerine ekipler normale döndü. Plakası belli olan aracın Kapaklı’da kayıtlı olduğu ifade edilirken, olayla ilgili devam eden geniş çaplı soruşturma neticesinde aracın Saray ilçesinde yakalandığı ve yapılan incelemeler sonucunda ihbarın asılsız çıktığı ifade edildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10