Tarafsız haberciliğinize inanıyorum

Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, dün, Tekirdağ il genelinde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarını öğle yemeğinde

Tekirdağ 10.01.2017 21:37:00 0
Tarafsız haberciliğinize inanıyorum

BASINA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Büyükşehir Belediyesi’nin Orta Cami Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Menekşe Sokakta bulunan sosyal tesislerinde düzenlenen programda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,”Bugün davetimize katılmanızdan çok mutlu olduk.Siz basın mensuplarının ne denli önemli bir görev yaptığınızı biliyoruz.Bölgemizde yayımlanan gazetelerin tarafsız habercilik yaptığına inanıyorum. Tabi ki eleştirileriniz de olacak.  Tekirdağ il merkezi ve 11 ilçemizde görev yapan basın mensuplarımızı hiçbir zaman ayırt etmedik etmeyeceğiz de. Görevde bin günü devirdik. Tekirdağ’ın her noktasının daha iyi yerlere gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.Noksanlarımız da olmuştur yalnız bu eleştirilerin yapıcı olduğu takdirde bizlerin çalışmalarında bir rehber olacağını da unutmayın.Bu programa katılan ve katılamayan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutluyor,çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

 

MİRAS ATÖLYESİ KAPSAMINDA BU TESİSİ TEKİRDAĞIMIZA KAZANDIRDIK

 

Başkan Albayrak daha sonra sosyal tesisleri tanıtan bir konuşma yaparak, “İçinde bulunduğumuz ve Tekirdağımıza kazandırdığımız bu tesis 1900’lü yılların başlarında inşa edilen, günümüze kadar özgün halini koruyan ve geleneksel Türk mimarisinin özelliklerini yansıtan tarihi evlerin restorasyonu. Miras Atölyesi 1 projesi kapsamında tamamlanmış olup 17 odalı butik otel,restaurant ve bistro kafe olarak halkımızın hizmetine sunulmuştur.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10