Albayrak'tan 15 milyonluk müjde

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dünkü mesaisine saat 05:30'da paylaştığı ''Günaydın TÜRKİYE'' mesajıyla Şarköy'den başladı. Şar

Şarköy 13.01.2017 19:33:00 0
Albayrak

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 

Sabah erken saatlerde Şarköy’e gidere  bir dizi incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi; vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların ihtiyaçlarını dinleyen Albayrak, Şarköy esnafına başarılar dileyerek TESKİ Şube Müdürü Özlem Ertekin'i ziyaret etti. Albayrak, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Ertekin’den bilgi aldı. Ertekin görüşme sonrası kendi yaptığı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı resmettiği tabloyu hediye etti. Albayrak hediye için Ertekin'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

İLÇENİN GENEL DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Buradaki ziyaretini tamamlayan Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok'u makamında ziyaret etti. Başkan Altınok'tan ilçenin genel durumu hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak, planlanan projeler ile ilgili de görüş alışverişinde bulundu. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Albayrak, Altınok ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

 

TESKİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

 

Albayrak daha sonra, TESKİ Şarköy İlçe Müdürlüğü Hizmet Binasında gerçekleştirilen TESKİ Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Nilgün Marmara ve Rıza Tekin katıldı. Düzenlenen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek TESKİ’ nin önümüzdeki dönemki çalışmaları konusunda kararlar alındı.

 

ŞARKÖY’E 15 MİLYONLUK YATIRIM MÜJDESİ

 

Buradaki görüşmesini tamamlayan Albayrak, Şarköy’e bağlı Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Şarköy Halk Eğitim Merkezi salonunda TESKİ Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen toplantıda muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Albayrak, muhtarlarla mahalleleri hakkında durum değerlendirmesi yaptı. Albayrak toplantıda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin Şarköy ilçesinde ve diğer ilçelerde yaptığı çalışmaları ve projeleriyle ilgili bilgiler verdi. Albayrak Şarköy'e 15 milyonluk yatırım müjdesini vererek, Şarköy'de içme suyu inşaatında sona gelindiğini ve su depolarının da temizliğinin yapılacağını söyledi.

 

KIŞ MEVİSİMİ NEDENİYLE ÇALIŞMALARIMIZI YAVAŞLATTIK

 

Albayrak ‘’Büyükşehir Belediyesi olarak artık çok güçlüyüz ve tüm ilçelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikle aciliyeti olan birçok mahallemizin yollarını asfalt ve RCC beton yaptık. Kış mevsimi nedeniyle bu çalışmalarımızı yavaşlattık, ancak havalar elverişli olduğu takdirde tüm mahalle yollarımızı yapmaya devam edeceğiz. Görev süremizin sonuna kadar yapılmamış yol bırakmayacağız.’’dedi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10