Basın bir milletin gözü kulağıdır

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Birol Öztürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla dün Etbeyi Restaurant'ta ilçedeki basın mensuplarına yönelik kahvaltı p

Çerkezköy 13.01.2017 19:36:00 0
Basın bir milletin gözü kulağıdır

BASIN BİR ÜLKENİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARINDAN BİRİDİR

 

Programda konuşan Birol Öztürk, “ Öncelikle geç oldu ama 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Katılımınız nedeniyle de teşekkür ediyorum. İlçe başkanlığım dönemimde uzun bir süre siz basın mensuplarımızla çalışma yaptım. Sizlerin ne denli özverili ve kutsal bir görev ifa ettiğinizi çok iyi bilen biriyim. Sizler yanlışların doğru yapılması konusunda olsun halkı aydınlatma konusunda olsun gece gündüz, yaz, kış demeden görevinizi özverili bir şekilde yapıyorsunuz ve sizlerin çalışmalarınızı her zaman takdirle karşılıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Basın bir milletin gözü kulağıdır’. Dolayısıyla, basın bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biridir.”dedi.

 

SEYİT SÜREN’İN 51. MESLEK YILINI KUTLADI

 

Konuşmasında meslek hayatında 51’nci yılını geride bırakan Çerkezköy Haber Gazetesi Muhabiri duayen gazeteci Seyit Süren’e de yer veren Öztürk,“Aslında bugün ilçemizin ve Trakyamızın duayen basın mensuplarından biri olan, çok sevdiğimiz değerli büyüğümüz Çerkezköy Haber Gazetesi’nde çalışan Seyit Süren ağabey için kahvaltı vermeyi düşünmüştüm. Sonra programın, sizlerin de katılımıyla Seyit ağabeyimizle birlikte daha iyi olacağını düşündüm. Aynı zamanda meslekte 51. yılına giren bu duayen gazeteci ağabeyimizin de yarım yüzyıllık meslek yaşamını birlikte kutlayalım istedim. Seyit Süren, sizlere her zaman örnek teşkil edecek biri olduğuna inandığım ve kendisini tanıdığım yıldan bu yana gerek insanlık yönünden, gerek mesleki yönünden çok takdir ettiğim bir kişidir. Genç basın mensubu kardeşlerimin bu güzel insanı örnek almalarının meslek yaşamlarında kendilerine artı değer katacağına inanıyorum. Seyit ağabeyimize gerek meslek yaşamında gerek özel yaşamında daha nice sağlıklı ve mutlu yaşam sürdürmesini temenni ediyorum.” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10