Kapaklıspor zirveyi bırakmak istemiyor 2-3

Süper Amatör Lig 12.hafta karşılaşmasında Kapaklı Sitespor ile Kapaklıspor karşı karşıya geldi. Kar yağışına rağmen Kapaklı derbisine futbol severler yoğun ilgi gösterirken, müsabakayı Kapa

15.01.2017 19:46:00 0
Kapaklıspor zirveyi bırakmak istemiyor 2-3

KAPAKLISPOR HIZLI BAŞLADI

 

Süper Amatör Lig 12.hafta karşılaşması Kapaklı derbisine sahne oldu. Kapaklı Şehir Stadında saat 13.00’da başlayan müsabakada Kapaklı Sitespor ile Kapaklıspor karşı karşıya geldi. Yoğun kar yağışı altında oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf Kapaklıspor oldu. Karşılaşmanın 19.dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında topa en son dokunan Eray Cem topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

GENÇ OYUNCULARIYLA BERABERLİK İÇİN YÜKLENDİ

 

Kapaklıspor takımı erken gelen golle rahat bir nefes alırken, ikinci gol için Kapaklı Sitespor kalesine yüklenmeye devam etti. Kapaklı Sitespor ise genç oyuncuları ile beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında Kapaklıspor farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Serdar İşar düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

 

YİĞİT DEVECİ SKORU 3-0’A GETİRDİ

 

Karşılaşmada iki farklı mağlup duruma düşen Kapaklı Sitespor ilk devrenin son dakikalarında geliştirdiği ataklarda istediği pozisyonları bulamazken, karşılaşmanın ilk devresi de Kapaklıspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresine de hızlı başlayan taraf Kapaklıspor oldu. Kapaklıspor üst üste ataklar geliştirirken, 53.dakikada sahneye çıkan golcü oyuncu Yiğit Deveci şık bir vuruş ile farkı üçe çıkarmayı başardı.

 

MÜSABAKA 3-2’LİK SKORLA TAMAMLANDI

 

Müsabakada 3 farkla geriye düşen Kapaklı Sitespor takımı geriye kalan dakikalarda farkı kapatma mücadelesi verdi. Oyuncu değişiklikleri ile toparlanan Sitespor 74’üncü dakikada savunma oyuncusu Doğukan ile bulduğu golle skoru 3-1’e getirdi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada rakibi karşısında organize ataklar geliştiren Sitespor 79’uncu dakikada Serdar’ın ayağından bulduğu golle umutlandı.  Son on dakikalık süre içerisinde taraftarlar heyecanlı bir maç izlerken, iki ekipte skoru değiştirebilecek gol bulamayınca mücadele 3-2 Kapaklıspor'un üstünlüğü ile noktalandı.

 

LİDERİ TAKİPTE

 

Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 27'ye yükseltirken, Sitespor ise bu mağlubiyet ile 13 puanda kaldı. Namağlup şekilde yoluna devam eden Kapaklıspor takımı lider 1911 Çerkezköyspor takımını da takibe devam etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10