Açılışta bir araya geldiler

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, H

Tekirdağ 15.01.2017 19:47:00 0
Açılışta bir araya geldiler

HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

 

Ruşen Güneş Sokak’ta gerçekleştirilen açılışa çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, açılış kurdelesini kesmeden önce yaptığı açıklamasında, “Arkadaşlarımız buraya oldukça özen göstererek bir mağaza açmışlar. Allah müşterilerini bol etsin. Bizim de üstümüze düşen bu bakımsız kalmış caddeyi şehrimizin birçok yerinde yaptığımız gibi düzenlemek. Vatandaşlarımız biraz daha sabrederse göreceklerdir ki hem bu cadde hem de bu bölge bir cazibe merkezine dönüşecektir. Başta Hande ve Mustafa Özer olmak üzere şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

 

KURDELE ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE KESİLDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini iletirken alkışlar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, beyaz eşyanın yanı sıra küçük ev aletleri satışı da gerçekleştiren mağazayı gezerek bol kazançlar diledi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10