Doğanspor bir engeli daha aştı 3-1

Tekirdağ Birinci Amatör lig B Grubu lideri Çerkezköy Doğanspor Pazar günü Veliköy sahasında konuk ettiği Sağlık Mahallesispor'u 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak yoluna devam

16.01.2017 19:09:00 0
Doğanspor bir engeli daha aştı 3-1

MAÇIN KARNESİ:

 

Çerkezköy Doğanspor:

 

Günay(***),Ramazan(****),Bahadır(***),Naim****),Alper(****),Onur(***),Ahmet(*****),Ferhat(****),Anıl(*****),Oğuzkan(*****)

 

Sağlık Mahallesispor:  

Doğukan(**),Tunahan(**),Davut(*),çağdaş(*),Sedat(**),Şener(***),Abdullah(**),vahit(***),Murat(**),mert(**)

 

GOL PERDESİNİ OĞUZKAN AÇTI

 

Saat 13.00’te başlayan müsabakaya soğuk havaya rağmen Çerkezköy Doğanspor taraftarları ilgi gösterdi. Maça her iki takımda hızlı başladı ve ilk dakikalarda iki takımda temkinli bir oyun sergiledi. Müsabakanın ilk devresi genellikle karşılıklı ataklarla geçti ve ilk yarının sonlarına doğru Çerkezköy Doğanspor ataklarını arttırarak rakip kalede gol aramaya başladı. Maçın 25. Dakikasından sonra ataklarını sıklaştıran ve devamlı gol aramaya başlayan Çerkezköy Doğanspor 32. Dakikada Oğuzkan Çabuklar  kaleyi iyi gördü ve çok sert ve jenerik bir hareketle topu ağlara gönderi ve Çerkezköy Doğansporu 1-0 öne geçirdi.

 

İLK YARI 1-1’LİK SKORLA TAMAMLANDI

 

Bu golden sonra daha da hızlanarak atak üstüne atak geliştiren Çerkezköy Doğanspor 34. Ve 36. Dakikalarda yakaladığı mutlak gol pozisyonlarını gole çeviremedi.39. dakikada Çerkezköy Doğanspor oyuncularının Barış hatasından yararlanan Sağlık mahallesispor  oyuncusu Vahit sol köşeden kaleciyi avlayarak durumu 1-1 yaptı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

 

İKİNCİ YARIDA RAKİBİNE NEFES ALDIRMADI

 

Çerkezköy Doğanspor müsabakanın ikinci yarısı başlar başlamaz hücum futbolu oynamaya başladı ve atak üstüne atak tazeledi. Çerkezköy Doğansporlu oyuncular  bu devre de takım oyunu sergilemeye başlayarak daha uyumlu ve gol yollarında etkili oldular. İkinci yarıda devamlı rakip kale önünde gol arayan taraf olan Çerkezköy Doğanspor  rakibini iyice bunaltmaya başladı ve ikinci golunü 54. Dakikada Anıl Koçoğlu ile kazandı ve durumu 2-1 yaptı.

 

BİR ENGELİ DAHA AŞMAYI BAŞARDI

 

2-1 galip duruma gelen Çerkezköy Doğanspor  farkı artırmak için devamlı rakip kaleye atak yaptı.62. dakika ve 67.dakikada Çerkezköy Doğanspor ilk yarıda olduğu gibi iki mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Sağ ve sol çapraz ataklarla rakibini yanıltan ve üzerine çeken Çerkezköy Doğanspor yakaladığı boşluktan çok iyi yararlanmasını bildi ve 72. Dakikada Ahmet Coşkun attığı nefis gol ile durumu 3-1 yaptı.İlerleyen dakikalarda  başka gol olmadı ve Çerkezköy Doğanspor sahadan 3-1 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda bir engelli daha aşmış oldu.

 

ZORLU MAÇTI KAZANMASINI BİLDİK

 

Maçtan sonra açıklama yapan Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş,”Maç öncesi futbolcularımıza rakibimizin puana ihtiyacı olduğunu ve bu nedenle zorlu bir maç yapacağımızı ve bu nedenle dikkatli olmamız gerektiğini, galibiyetten başka da bir şey düşünmediğimizi  her maçta olduğu gibi yeniledik. İlk yarısı zorlu geçti bu da bizim rakibimizi biraz hafife almamızdan kaynaklandı. Ancak ikinci yarıda toparlandık ve sahadan galip ayrılmasını bildik” dedi.

 

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Asbaş konuşmasının sonunda ise, “Aslında ilk yarıda da ikinci yarıda oynadığımız oyunu sergilemiş olsaydık daha açık farkla galip gelebilirdik. Evet zorlu maç.tı fakat kazanmasını bildik. Futbolcu kardeşlerimi ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Artık bizim puan yada puanlar kaybetme gibi lüksümüz hiç yok. Hedefe kilitlendik ve bu yıl hedefimize ulaşacağız.Soğuk havaya rağmen bizleri bu maçtada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10