''Bir Sınıf Donat Adını Yaşat'' protokolü imzalandı

Eğitim gönüllüleri tarafından Çerkezköy'deki okulların yenileneceği ''Bir Sınıf Donat Adını Yaşat" projesi protokolü dün imzalandı.

Çerkezköy 18.01.2017 20:02:00 0

300 ADET SINIFIN DONATILMASI HEDEFLENİYOR

 

‘’Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’’ projenin yakın hedefinde 12 Mart tarihinde Çerkezköy’de yapılacak YGS’ye kadar yüz adet sınıf donatılması amaçlanıyor. Projenin ucu açık olup uygulama sonunda ise toplam 300 adet sınıfın donatılması hedefleniyor.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Eğitim gönüllüsü STK’lardan  ve Okul Aile Birliklerinden büyük destek gelen projenin imza törenine Çerkezköy Kaymakamı Sayın Atilla Selami Abban, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, Özel Optimed Hastanesi Baş Hekimi  Dr.Recep Çalışkan,Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As,Esnaf ve Sanatkârlar Odası Temsilcisi Hüseyin Bahar,Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ,Şube Müdürleri İrfan Danışmaz ve Yusuf Hayri,Tüm Okul Müdürleri Tüm Okul Aile Birliği Üyeleri katıldı.

 

SIRALARIN DEĞİŞTİRİLME ZORUNLULUĞU DOĞDU

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından projenin amacıyla ilgili yapılan bilgilendirmede, ‘’Okullarımızın aşırı deforme olmuş eskimiş sıra ve masalarının yeni tip, modern sınıf donanım takımları ile değiştirilmesi. İlçemiz 2017 yılından itibaren ÖSYM tarafından YGS ve KPSS de sınav merkezi ilan edildiği için öğrencilerimizin üzerinde sınav yapma imkânı olmayan sıraların değiştirilmesi zorunluluğu doğmuştur.’’ denildi.

 

HERKESİ PROJEYE DESTEK VERMEYE ÇAĞIRDI

 

Proje imza töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından proje ile ilgili görsel sunum yapıldı. Çerkezköy Kaymakamı Sayın Atilla Selami Abban projeye destek veren STK’lara teşekkür ederek, herkesi projeye destek vermeye çağırdı.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10