CHP Market'te kışlık kıyafet yardımı devam ediyor

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları'nın 2016 yılı Şubat ayında başlattığı ''İyiliğe Dönüştür'' projesi kapsamında Çerkezköy'de maddi durumu iyi

Çerkezköy 20.01.2017 20:09:00 0
CHP Market

BİN 500 AİLEYE YARDIM ULAŞTIRDIK

 

Proje çalışmaları ile ilgili açıklama yapan CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca , “Şubat 2016 yılında başlattığımız ‘İyiliğe Dönüştür’ projesi kapsamında bugüne kadar ilçemiz sınırları içinde ikamet eden bin 500 ihtiyaç sahibi aileye yardım ulaştırdık. Projenin yoğun ilgi görmesi üzerine CHP Kadın Kolları olarak, projeyi aralıksız sürdürme kararı alarak başlattığımız tarihten bu yana devam ettiriyoruz.  Bu güne kadar projemize katkı ve destek sağlayan tüm hayırseverlerimize ve duyarlı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Devam etmekte olan bu kampanyamıza herkesin destek olmasını bekliyoruz. Her zaman belirttiğim gibi vatandaşlarımız evde kullanılmayan ya da az kullanılmış kışlık giysilerini temiz ve kullanılır durumda ütülenmiş şekilde bize ulaştırdıklarında biz de bu giysileri CHP Market’te ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaştırıyoruz.”dedi.

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ OLARAK VERİLİYOR

 

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, giysilerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak verildiğini de kaydederek, “Vatandaşlarımızın bize ulaştırdıkları temiz, giyilebilir durumda olan giysileri bizler de ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarına ücretsiz olarak ulaştırıyoruz. Kış mevsimiyle birlikte de CHP marketimizin reyonlarına kışlık giysileri yerleştirdik ve Kasım ayından bu yana da kış sezonu boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimizin kışlık giysi ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız gerek kendileri gerek çocukları için İlçe teşkilatımıza gelerek CHP Marketimizde görevli arkadaşlarımızdan hiçbir ücret ödemeden ihtiyaçlarını karşılayabilirler. İhtiyaç sahibi ailelerimiz hiç çekinmeden İlçe teşkilatımıza gelerek kendilerine ve çocuklarının bedenlerine uygun olan kışlık giysileri alabilirler. Marketimiz Salı, Çarşamba ve Cuma günleri sabah 10.00’dan saat 16.00’ya kadar açık ve açık olduğu günlerde de Kadın Kollarımızda görevli bir ya da iki arkadaşımız bulunuyor. CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları olarak kışlık kıyafet yardımlarımız kış sezonu boyunca devam edecek. Ardından yazlık giysi yardımlarına başlayacağız.” diye belirtti.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10