İrmet'ten kaynaşma ve motivasyon yemeği

Özel İrmet Hospital yönetimi tarafından hastane çalışanları ile İlçede görev yapan basın mensuplarına yönelik kaynaşma ve motivasyon yemeği organize edildi.

Çerkezköy 23.01.2017 00:04:00 0
İrmet

KAYNAŞMA VE MOTİVASYON YEMEĞİ DÜZENLENDİ

 

Kapaklı Hawthorn Suites By Wyndham otelde önceki akşam saat 20.00’da başlayan yemek programına Özel İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker, yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak, Başhekim Burç Baykaran, Başhemşire Gülcan Özdemir, Hastane Müdürü Alper Atasoy, Müdür yardımcısı Leyla Alkan, hastane çalışanları ve basın mensupları katıldı.

 

BİR KEZ DAHA BİR ARAYA GELDİK

 

Yemek öncesinde hastane yönetimi davetlileri kapıda karşılarken, gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Özel İrmet Hopital Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türker, “Gecikmeli de olsa gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Hastane içi kaynaşma ve motivasyon amacıyla bir kez daha bir araya geldik. 2003 yılından bu yana tam 14 yıldır bölgede tanınan, bilinen ve güvenilir bir sağlık kuruluşu olarak hizmet veriyoruz. Dünyadaki hızlı büyüme ve gelişmeyi biz de fazlasıyla takip ettik” dedi.

 

SAĞLIK İHTİYAÇLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

 

Türker konuşmasının devamında ise, “Yaklaşık 20 kişiyle başlamıştık ve şu anda neredeyse 400 kişi olduk. Yatak sayımız 20 iken şimdi 149 oldu. Bin 200 metrekare bir binadan 14 bin 500 metrekarelik bir binaya taşındık. Yakın zamanda binamız 18 bin metrekare ve yatak sayımızda 200’ün üzerinde olacak. 22 yıldır bölgede çalışan bir hekim olarak bölgenin sağlık ihtiyaçlarını yakından takip ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

BİR ÇEŞİT SAĞLIK İHRACI YAPIYORUZ

 

Sağlık turizminde bölgede öncü bir konumda olduklarının altını çizen Ahmet Türker, “Somali, Nijerya, ABD, İngiltere, İspanya, Almaya dahil neredeyse dünyanın her yerinden tedavi için bize gelen hastalar var. Yani bir çeşit sağlık ihracı yapıyoruz. Bu da bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Gelen hastalar hastanenin binasını, alt yapısını, tıbbi donanımını görünce ülkelerindeki arkadaşlarına tavsiye ediyorlar. Kadromuz, donanımımız ve personelimiz sürekli artıyor” diye konuştu.

 

İRMET MARKA OLDU

 

Hizmet sektörünün bir bütün olduğunu sözlerine ekleyen Türker, “Bu başarıda hepinizin payı var. hemşiresinden doktoruna, temizlik personelinden hastabakıcısına, otopark görevlisinden sekreterine kadar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde İrmet bir marka oldu. Hepinize iyi eğlenceler diliyor ve mutlu bir 2017 yılı diliyorum” dedi.

 

MELOĞLU DAVETLİLERİ COŞTURDU

 

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türker’in konuşmasını tamamlamasının ardından davetliler sanatçı Emrah Meloğlu’nun seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10