Hem hırsızlar hem arsızlar

Son bir ay içinde Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ile Fatih Mahallelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarının faili olduğu belirlenen Okan Yılan ile Erkan Ş., Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin başarılı Ã?

Çerkezköy 23.01.2017 15:41:00 0
Hem hırsızlar hem arsızlar

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

 

4 işyeri ve 1 markette meydana gelen hırsızlık olayının failleri İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda kıskıvrak yakalandı. Son bir ay içinde meydana gelen hırsızlık olaylarının ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Asayiş ekipleri, kamera görüntülerinden iki şahsın kimliklerini tespit etmeyi başardı.

 

BİRİNİ EVDE BİRİNİ SOKAKTA YAKALADILAR

 

Yürütülen çalışmalar kapsamında hırsızlık olayını gerçekleştirenlerin Okan Yılan ile Erkan Ş. olduğu belirlendi. Asayiş Büro Amirliği ekipleri kimliklerini belirlediği şahıslardan birini evinde, diğerini de sokakta kıskıvrak yakalamayı başardı. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan Okan Yılan ile Erkan Ş., sağlık raporunun ardından dün Çerkezköy Adliyesine sevk edildi.

 

EMNİYET MÜDÜRÜ OGAN EMEĞİ GEÇEN PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Şahısların Adliyeye götürüldüğü esnada İlçe Emniyet Müdür Murat Ogan, telsizden geçtiği anons ile şahısların yakalanmasında emeği geçen görevli personeli tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Okan Yılan, Asayiş ekipleri tarafından adliyeye çıkarıldığı esnada bir yakını görevini icra etmeye çalışan gazetecilere bu sefer de sözlü saldırıda bulundu. Okan Yılan’ın yakını hakaretlerin yanı sıra görüntü almaya çalışan basın mensuplarının önüne geçerek engellemeye çalıştı.

 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

 

Okan Yılan’ın bir marketin kasasından 2 bin TL para çaldığı öğrenilirken, Erkan Ş.’nin ise son bir ay içinde geceleri işyerlerinin camını kırarak hırsızlık olayını gerçekleştirdiği ifade edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen Okan Yılan tutuklanarak Çerkezköy Cezaevine gönderilirken, Erkan Ş.'nin ise gözaltı kararının devam ettiği öğrenildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10