Lider Çerkezköy Doğanspor engel tanımıyor

Tekirdağ Birinci Amatör Lig B Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren namağlup olarak liderliğini sürdüren Çerkezköy Doğanspor Pazar günü Saray deplasmanında Büyükyoncalıspor ile yaptığı puan mÃ?

23.01.2017 19:54:00 0
Lider Çerkezköy Doğanspor engel tanımıyor

İLK YARI DENK KUVVETLER MÜCADELESİNDE GEÇTİ

 

Müsabakaya iki takım da hızlı bir başlangıç yapmasına rağmen dakikalar ilerledikçe iki takım da gol yollarında fazla etkili olamadı.İlk yarının çeyreğinde Büyükyoncalı biraz daha hareketli futbol sergiledi. Doğansor bu dakikalarda maçı rolentide tutarak kendini fazla yormadı ve ilk yarının 20. dakikasından sonra oyunu hızlandıran Çerkezköy Doğanspor, ilk yarıda iki net pozisyondan yararlanamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

 

LİDER ÇOK KAÇIRDI AZ ATTI

 

Müsabakanın ikinci yarısına hızlı bir başlangıç yapan Çerkezköy Doğanspor atak üstüne atak yapmaya ve devamlı gol aramaya başlamasıyla birlikte Büyükyoncalıspor’u zorladı.Büyükyöncalıspor savunma oyuncuları Çerkezköy Doğanspor forvetinin geliştirdiği hücum ataklarını engellemekte zorlanmaya başladı ve savunmaya orta saha oyuncuları da ağırlık vermeye başlayınca Büyük yoncalı devalı olarak savunma yapan takım oldu.Buna rağmen ataklarında hız kesmeyen ve gol arayan Çerkezköy Doğanspor’un, yakaladığı sayısız gol fırsatlarından yararlanamaması taraftarlarına saç baş yoldurdu.Çerkezköy Doğanspor beklediği gole ikinci yarıda oyuna dahil olan  55. Dakikada Sezer’in sol kanattan çaprazlama gelen pası iyi değerlendirerek sert vurması ve meşin yuvarlağı kalecinin sağından filelerle buluşturmasıyla elde etti. Bu gol ile Çerkezköy Doğanspor 1-0 öne geçti.Golden sonra farkı yükseltmek için ataklarını daha da sıklaştıran Çerkezköy Doğanspor 11 oyuncusuyla savunma yapan Büyükyoncalıspor ‘u aşmakta zorlanmasına rağmen ikinci golünü 65. dakikada Anıl koçoğlu’nun derinlemesine sert vurduğu topu filelerle buluşturmasıyla kazandı. Durum 2-0 oldu.Bu golden sonrada yaklaşık altı net pozisyondan da yararlanamadı.  Çerkezköy Doğanspor özellikle müsabakanın ikinci yarısında sergilediği oyun ile farklı galibiyetle ayrılacağı müsabakadan net 6 gol pozisyonu kaçırması  ve rakibinin de katı defans yapması sonucu sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

 

HEDEFİMİZE YAKLAŞIYORUZ

 

Müsabaka sonunda futbolcu ve teknik heyeti tebrik eden Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, sporcular şunları söyledi: Kalan maçlarımızda da aynı kararlılık ve azimle galibiyet için mücadele ederek hedefimize ulaşacağız.Bu gün de zorlu bir rakiple mücadele ettik. Aslında ilk yarıda da ikinci yarıdaki gibi biraz oynamış olsaydık belki ikinci yarı bu kadar zorlanmayacak ve de yakaladığımız golleri boşa harcamayacaktık. Bu karşılaşmayı 6 ya da 8 0 da kazanabilirdik ama nasip değilmiş.Yine de galip geldiğimiz için sevinçliyiz.Sizleri tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza da  her maçımızda olduğu gibi bu maçta da bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10