Vezirköprülülerin yeni başkanı seçildi

Kapaklı Vezirköprülüler Derneği'nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısı Pazar günü yapıldı. Tek liste ile girilen başkanlık seçiminde derneğin yeni başkanı Adem Çil oldu. Kapaklı Vezi

Kapaklı 23.01.2017 19:56:00 0
Vezirköprülülerin yeni başkanı seçildi

OLAĞANÜSTÜ KURUL GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Dernek lokalinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kuruluna Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk, Kapaklı Havzalılar Dernek Başkanı Zalif Çavdar, Kurucu Dernek başkanı Fazlı Kaya ve dernek üyeleri katıldı.

 

YENİ BAŞKAN ADEM ÇİL OLDU

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda divan heyetinin oluşturulmasına geçildi. Divan başkanlığına İrfan Demir, Divan üyeliğine Akın Yılmaz ve İsmail Türker seçildi. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporunun okunup kabul edilmesinin ardından da yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Tek listenin sunulduğu genel kurulda tüm üyelerin oyuyla Adem Çil’in listesi seçildi. Böylece Kapaklı Vezirköprülüler Derneği’nin yeni başkanı Adem Çil oldu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dernek Başkanı seçilen Adem Çil, kendisini ve yönetimini bu göreve layık gören dernek üyelerine teşekkür ederek, “Davetimize icabet göstererek genel kurulumuza katılma nezaketini gösteren uzaktan ve yakından katılan tüm misafirlerimize, üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Derneğimiz kuruluş aşamasında görev alan ve bu günlere gelmesinde büyük pay sahibi olan, başta kurucu başkan Fazlı Kaya ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza emekleri için ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

DAHA ETKİN BİR YÖNETİM SERGİLEYECEĞİZ

 

Başkan Çil, Köprülülerin Osmanlı’nın bir dönemine damga vurduğunu kaydettiği konuşmasında, ‘’Osmanlı Devleti’nin bir dönemine damga vuran Köprülülerin torunları olarak, Kapaklı’da yaşayan tüm hemşerilerimizle birlikte binlerce kilometre uzaklarda da olsak, gelenek ve göreneklerimizi burada yaşatmaya devam edeceğiz. Dernek olarak atalarımıza yaraşır bir şekilde, bölgemize ve hemşerilerimize faydalı olabilmek için çeşitli sosyal faaliyetler, etkinlikler ile bundan sonra daha etkin bir dernek yönetimi sergileyeceğiz. Bugün buraya gelerek birlik ve beraberliğimize katkıda bulunan ve bu görevi bizlere layık gören tüm hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyor, genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.

 

FAZLI KAYA ONURSAL BAŞKAN SEÇİLDİ

 

Seçimlerin ardından dernek Başkanı Adem Çil, Dernek Kurucu Başkanı Fazlı Kaya’nın onursal başkan olarak seçilmesini teklif etti ve teklif üyelerin oy birliğiyle kabul edildi. Adem Çil Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu şöyle: Adem Çil, Rasim Yeşilova, Enes Yıldız, Mustafa Acar, Ahmet Kaya, Orhan Öztürk, Sadık Kapusuz, Bekir Göçer, Mustafa Yılmaz Hüseyin Çelik.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10