Tanyeri: Servis araçları uydudan takip edilecek

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, dernek binasında yaptığı açıklamada, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaştım Koordinasyon Merkezi(UKOME)

Çerkezköy 24.01.2017 19:54:00 0
Tanyeri: Servis araçları uydudan takip edilecek

MART AYI İTİBARİYLE SERVİS ARAÇLARINA UYDU TAKİP CİHAZI TAKILACAK

 

Tanyeri’nin açıklamasında dernek yönetim kurulu üyeleri Engin Arslan ve Aytaç Erdem de hazır bulundu. Fikret Tanyeri, “UKOME’nin Ulaşım Dairesi’nin geçtiğimiz hafta içerisinde aldığı karar ile 2017 Mart ayı sonu itibariyle il genelindeki tüm servis araçlarına uydu takip cihazı takılacak ve tüm servis araçları bu şekilde uydudan yakinen takip edilecek. Araçlara takılacak olan uydu takip cihazı ile hangi aracın nerede çalıştığı ve belirlenen yol güzergahını mı yoksa başka bir güzergahı mı kullandığı görülecek. Bu uygulama korsanlara yapılacak mücadelede de etkin bir rol oynayacağı için biz servisçileri bir nebze olsun rahatlatacağı kanaatindeyim.”dedi.

 

TRAFİK ZABITASI DA ETKİN GÖREV YAPACAK

 

Tanyeri, “Büyükşehir Belediyesi geniş kapsamlı oluşturacağı Trafik Zabıta biriminin de Mart ayı sonu itibariyle göreve başlayacağı ve korsan araçları etkin bir şekilde devamlı denetleyeceğini ve yapacağı etkin çalışma ile korsanlara göz açtırmayacağı belirtildi. UKOME’nin bu tür faydalı ve yararlı çalışmaları biz servisçi esnafını oldukça rahatlatacaktır. UKOME yetkililerinin bu yöndeki çalışmalarını bizleri oldukça memnun etmekte ve bu tür çalışmaların daha da yaygınlaşacağını umut etmekteyim.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10