Bugün bir iyilik yapmaya var mısın?

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından  ''Bugün iyilik yapmaya var mısın?'' sloganıyla başlatılan projeyle, vatandaşların kullanmadıÄ?

Çerkezköy 24.01.2017 19:55:00 0
Bugün bir iyilik yapmaya var mısın?

KIZILPINAR KÜLTÜR MERKEZİ’NDE TOPLANACAK

 

‘’Bugün bir iyilik yapmaya var mısın?’’ sloganlı proje ile çocuklar için ikinci el oyuncak, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için de ikinci el kıyafetler toplanarak Kızılpınar Kültür Merkezi’nde oluşturulan yardım mağazasında yeni sahipleri ile buluşturulacak. Konuyla ilgili Çerkezköy Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ‘’ilçemiz genelinde vatandaşlarımızın kullanmadığı kıyafet ve oyuncaklar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Belediyemiz tarafından oluşturulan Yardım Mağazası’nda toplanacak olan kıyafet ve oyuncaklar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacak. Yardımsever vatandaşlarımızın talebi ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün öncülüğünde ‘Bugün bir iyilik yapmaya var mısın?’ sloganı ile başlatılan proje kapsamında vatandaşlarımızın getireceği kıyafet ve oyuncaklar Kızılpınar Kültür Merkezimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile buluşturulacak. ‘’ denildi.

 

EŞYALAR NASIL ULAŞTIRILACAK?

 

Yardım Mağazası için hiç kullanılmamış veya ikinci el kıyafet ile oyuncak bağışı yapılabilecek. Bağış yapacak vatandaşların eşyaları ve oyuncakları Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi’ne, Çerkezköy Belediyesi Danışma Birimine veya Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan Kültür Merkezi’ne ulaştırabilecekleri belirtildi. Sosyal Yardım Mağazasına kıyafet bağışında bulunacak vatandaşların, bağış yapacak oldukları kıyafetleri temiz ve ütülü bir şekilde teslim ettiklerinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve çocukların kıyafetleri ve oyuncakları alarak, hemen kullanmaya başlayabileceklerine de dikkat çekildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10