Uyuşturucu kullanımı yeniden artış gösterdi

Sentetik uyuşturucu kullanımı sağlık ekipleri ile Emniyet güçlerini çileden çıkarmaya devam ediyor. Son günlerde artış gösteren sentetik uyuşturucu kullanımı yüzünden birçok genç sokak aralar?

Çerkezköy 25.01.2017 20:33:00 0
Uyuşturucu kullanımı yeniden artış gösterdi

ÖLÜMLE KARŞI KARŞIYA KALIYORLAR

 

Ülke genelinde olduğu kadar Çerkezköy’de de sentetik uyuşturucu illeti gençleri ölüm tehlikesiyle karşı karşıya bırakmaya devam ediyor. Son günlerde yeniden artış gösteren sentetik uyuşturucu kullanımı yüzünden gencecik bedenler uyuşturucunun etkisiyle baygınlık geçirirken, kendilerine müdahale için gelen sağlık ve polis ekiplerine de zor anlar yaşatıyorlar.

 

MÜDAHALEYİ KABUL ETMEDİ

 

Gün içerisinde birçok kez gelen ihbara giden 112 Sağlık ekipleri ile emniyet güçleri gençleri baygın halde bulurken, mahalle sakinleri de artık duruma tepki göstermekten bıktıklarını ve kalıcı çözümlerin getirilmesi gerektiğini ifade ettiler. Önceki akşam Atatürk Caddesi üzerinde bir genç aldığı uyuşturucunun etkisiyle baygın halde bulundu.

 

ARTIK GEREKLİ ÖNLEMLER KESİN OLARAK ALINSIN

 

İhbar üzerinde olay yerine gelen sağlık ekipleri baygın gence müdahale etmek isterken, tepkiyle karşılaştılar. Müdahaleyi kabul etmeyen genç arkadaşlarının yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılarak cadde üzerinden uzaklaştırıldı. Vatandaşların şikayetleri üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri zaman zaman uyuşturucunun etkisinde kalan şahısların saldırısına da maruz kalabiliyorlar. Vatandaşlar artık dışarıda dolaşmaktan korkar hale geldiklerini belirterek, genç kesimin baş belası haline gelen uyuşturucu illetiyle alakalı olarak gerekli önlem ve tedbirlerin alınmasını istiyorlar.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10